ПЕРНИШКИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ИНТЕЛЕКТ КОМЕНТИРА ПОХОДА ЗА МИР

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pernishki-evroatlanticheski-intelekt-komentira-pohoda-za-mir/112070 SvobodnoSlovo.eu
ПЕРНИШКИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ИНТЕЛЕКТ КОМЕНТИРА ПОХОДА ЗА МИР

 

Дали е изкуствен или млекопитаещ не знам, но със сигурност е соросопитаещ! Личи по тоталния му дебилизъм. Ех, Соросе, да ти имам гениите евроатлантически, дето си ги брал по скалистите пернишки минни поля! Не видиш ли, че ти ядат бадява хляба, бе, Сорос Джуниър?

За едно пернишко сайтче говоря. Виждам го за първи път. Накиприло се е и то, клетото, с название на латиница - "news2"! И за да проличи от раз, че се наредило на опашката за лапачка, надупило е едно коментарче за действията на най-върлите сороски врази - участниците в Похода за мир, вчера, 18 юни.

Още със заглавието пернишкият прованс е хванал бика за рогата: "Отрепки пълзят из центъра на София пак". Гръм и мълнии - ще рече човек, че го е писал някой наследствен рептилиански аристократ, а не Мунчо от пернишката покрайнина. 

По-долу, от "текста" става видно, че пернишкото острие нарича "отрепки" тия, които са "докарани от нивите". Ех, лемур, там е лошото, че никой не идва от нивите, пред НДК се събират само софиянци и хора от големите градове. По селата с трън да въртиш, желаещи за политически акции няма как да закачиш. Същата е ситуацията и в твойто село, от което два пъти си пътувал до София и си се пускал най-много до Сточна гара. Селяните са си селяни, а на отрепките им викаме "селяндури" като теб.

По-нататък видният пернишки репортьор и граматик ни дава примери как не бива да се употребява относителното местоимение "който, която, които" и пише "бомбаНдира", както веднъж го написа едно мое бавноразвиващо се съучениче от първи клас, та го спукахме от подигравки и то замина към Помощното школо, където му бе мястото. 

Гениалната творба на евроатлантическия Кракра Пернишки изобилства и със словотворчество от типа на "миротуземци" и "пенсионирани убиецолюбивци" - няма грешка, цитирам дословно.

Накрая самородното злато на пернишката журналистика е драснало:

"И за финал нека попитаме хората на Украйна дали искат да им се помогне, да се спасят от убийците на Путин или смятат за "мир" да бъдат убивани кръвожадно? Тогава да ги питаме тия отрепки за какъв "мир" говорят." ( край на цитата, а никак не ми се искаше удоволствието да свършва ).

Трябва да ви кажа, че тая литература пожъна колосални успехи сред моите познати. Всеки искаше да му пратя репортажа на пернишкия евроатлантик и текстчето сигурно е набрало неподозиран брой читатели. Аферим, Джуниър, заобикаляй се с армии от подобни евроатлантически мислители - аз съм "за"! Всяка дума на тия питеци, питаещи се с фалшивите долари на тейко ти, печели стотици нови приятели на Русия и Путин!

Аз мислех, че Слатински е най-нещастното евроатлантическо куку, но сега се извинявам! Насам, народе, чети само пернишкия сайт "news2" и виж какво интелекти е раждала, ражда и днеска, еничарска майка юнашка!

Дебилите не идват само от Харвард. Дипломират се и у Пернишката прогимназия за бавноразвиващи се.

Милена Върбанова

5 Коментара

Димитър

преди 5 месеца

За пернишкото "репортерче" не знам, но току що във въпросния сайт попаднах на материала "Браво, цветни хора".... Подписан е от Любомир Аламанов. А той никак не е неграмотно репортерче... Това е едно от най-агресивните, но и най-миризливи соросоидни л@йна в пубичното пространство.. Веднага ми стана ясно всичко!

Коментирай

Милена Върбанова

преди 5 месеца

Е, мат'рялчето, за което говоря, едва ли е ва Аламанов. Сайтът е пернишки ( сороски ) и затова наричам автора на нази тъпня "перничанин". Ясно ми е, че е софийски селяндур.

Коментирай

Мария...

преди 5 месеца

Този "цвят на нацията" ще си го получи един ден

Коментирай

Наблюдател

преди 5 месеца

Великолепна Милена Върбанова.

Коментирай

Марина

преди 5 месеца

В Перник вече мият ли се? Какво стана с водата? Или зловоние?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.