Пиарите на властта продължават все така настървено да ни занимават от сутрин до вечер с криминални престъпления

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/piarite-na-vlastta-prodalzhavat-vse-taka-nastarveno-da-ni-zanimavat-ot-sutrin-do-vecher-s-kriminalni-prestapleniya/114453 SvobodnoSlovo.eu
Пиарите на властта продължават все така настървено да ни занимават от сутрин до вечер с криминални престъпления

Пиарите на властта продължават все така настървено да ни занимават от сутрин до вечер с криминални престъпления. Те смятат, както изглежда, че докато гледаме сериала с насилия, татуировки и секс, няма да имаме време да забележим управленската им немощ. 

Следвайки тоя пиарски замисъл, почитаемите управници продължават да джуркат законите в парламента (там им е сглобена сценката, консумацията в задкулисието е отделно...) - та джуркат ги законите в сглобката смело, като че са боб чорба, a не параграфи и алинеи... В свободното си време, както е известно, пишат в конституцията есемеси, обещават светло бъдеще на потърпевшите и очакват аплодисменти.

Доста зле сглобено представление. Днес например е целодневно. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно; и ако сглобените медии не заклеймяваха с "путинист, комунист" и прочие любезности всеки, който го гледа с недоверие.

Анна Заркова 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.