ПОВЕЧЕ НИ ЧАС НА ВЛАСТ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/poveche-ni-chas-na-vlast/116731 SvobodnoSlovo.eu
ПОВЕЧЕ НИ ЧАС НА ВЛАСТ

Сглобката превърна циничния римски девиз "Хляб и зрелища" в абсурдния  "Отрова и чалга". Ако с първия римските императори са могли да управляват тълпите, то с издигането на втория, червеите от ПП ДБ и техните крепители от Герб и ДПС, трябва незабавно да бъдат прогонени от управлението на държавата и директно да влязат в пандиза. 

Никога досега българско правителство не е заявявало толкова открито, че ще храни народа си с отрова и радиация, защото така налагат интересите на американските монополисти и украинските нацисти.

Епитетът "терористи", който плужекът Денков залепи на протестиращите, явно изпускайки нервите си, е  достатъчен за падането на карикатурното му "правителство" от власт. 

Латифундистите, производители на зърно, които заграбиха без пари земята на българите и имат огромна вина пред нашия народ, могат поне отчасти да изкупят тая вина, ако пръждосат сглобката. Още днес! Те имат средствата да го постигнат, блокирайки основните артерии на страната дори за осем часа. В рамките на един работен ден. 

Ако не го направят и се "разберат" с палячовците на посолствоТО, в скоро време ще бъдат пометени заедно с тях. Защото "революция народна, незабавна, отчаяна" все пак ще избухне в съвсем недалечно бъдеще. Чувам я как клокочи.

Да предлагаш ХЛЯБ вместо СВОБОДА, е демагогия. Но да ПРОДАВАШ на супервисоки цени ОТРОВА вместо ХЛЯБ, е сатанизъм.

Милена Върбанова

11 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Госпожо Милена Върбанова, радвам се, че и Вие написахте няколко реда по темата. Бъдете здрава и щастлива.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Забравих да кажа, че аз Ви харесвам и подкрепям. Аз съм Ваша фенка.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 7 месеца

Благодаря, шапчице! Ще призная, че твърде често и аз съм твоя фенка.

Коментирай

Жоро

преди 7 месеца

Интересно дали ИДИЛ и АлКайда са изпратили трактори на протеста в подкрепа на българските си колеги

Коментирай

Иванов

преди 7 месеца

Не съм никакъв фен на Милена, а ценител. Жалко, че всички останали медийни парцали са потънали в позорно платено роболепие. При такава картина, хората остават мащабно манипулирани, далеч от истината за тяхното сегашно и бъдещо съществуване. Дано някакво отрезвяване все пак се получи, щото нашите (стратегически партньори и съюзници) бързат да ни погребат, досущ както го направиха с Украина.

Коментирай

Glienicke Bridge.

преди 7 месеца

Поздравления, г-жо Върбанова! Браво, Червена шапчица, Иванов! Мръсни предатели! Ще похарчат и погубят народа. Другият 8-9 г. Украински служител заяви днес"няма какво да си мислим,че войната ще ни заобиколи" Това изказване на български държавник ли е, а? Президентът да слага 2 чифта гащи и да свика КСНС и да иска оставки

Коментирай

Никой

преди 7 месеца

Днес гледам и слушам по телевизиите доста изказвания и интереюта по темата, и смятам,че протестът ще се размие, опорочи и ще приключи безславно.

Коментирай

Гражданка

преди 7 месеца

Задава се третия конник на Апокалипсиса- Гладът. След първите два, които ни изпратиха - Чумата и Войната, сега е наред да ни оставят без храна, че да може гладът да досвърши работата по намаляване на човечеството. Ще го позволим ли?!

Коментирай

Иванчо

преди 7 месеца

Милена, моите почитания. Да си жива и здрава и все така смела.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Лъжците и крадците са утайката на едно общество! А утайката се ползва от по дълбоката тиня от национални предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Червеите от ПП ДБ и техните крепители от Герб и ДПС, трябва незабавно да бъдат прогонени от управлението на държавата и директно да влязат в пандиза. Въпросът е как да стане…

Коментирай

copy - paste

преди 7 месеца

Орбан: Сделката за украинското зърно е глобална измама. Излъгаха ни, а Африка не получи и един хляб ---- А в интереса с украинското зърно - няма европейски, няма румънски, полски, унгарски, словашки интереси, а има американски интерес."

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.