ПОЖАРИ ОТ НЕЗАГАСЕНИ ФАСОВЕ? НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИДИОТИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pozhari-ot-nezagaseni-fasove-ne-se-pravete-na-idioti/114861 SvobodnoSlovo.eu
ПОЖАРИ ОТ НЕЗАГАСЕНИ ФАСОВЕ? НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИДИОТИ!

 

Защо по време на соца нямаше пожари? Защо началото на "пожарната ера" в България съвпада с "избухването на демокрацията"? Защо нито един пушач, хвърлил горящ фас в сухите треви, не е подведен под отговорност в продължение на трийсет и четири години? Защо нито един безхаберник, зарязал край село бутилка , "чието стъкло действа като лупа" и подпалва храстите и горите, не е открит и арестуван? Защо нито един "безотговорен земеделски работник", запалил стърнище и предизвикал мощен пожар, за чието гасене са нужни дни и седмици, подлагат се на риск много човешки животи и имоти и се унищожават огромни широколистни и иглолистни масиви - не е намерен, разследван и осъден?

Защо никога не научихме нито едно име на подпалвач? Защо никой не търси причинителите на пожарите? "Самозапалва" ли се природата у нас и по света?

Навярно Слънцето е виновно? То действително пречи много на глобалната секта, която обича мрака и тъмните дела. Неслучайно тя се заканва да спре или затрудни достъпа на слънчевите лъчи до земята. Впрочем, ако я нямаше HAARP, летните жеги едва ли щяха да достигат 42, 45 или 50 градуса.

Уж притежателите на фотоволтаичните паркове палели горите. Има логика, но повърхностна. Така се говореше по- рано за дървената мафия. Тя обра ползите от пожарите, но ако ги е причинявала, то някой с много по-мащабно престъпно мислене, я е насърчавал и е стоял зад нея.

Както и друг път съм писала, пожарите са част от глобалния план за повсеместен терор над човечеството. Те са чудовищни терористични актове, целящи да лишат човека от нормалната му жизнена среда, да превърнат в пустиня белите дробове на планетата. Глобалните рептили обичат пламъците, възпроизвеждащи родния им ад. Не ги интересува колко гори са изпепелени и колко животни са намерили мъченическа смърт в огъня. Сектата обитава подземни градове и земната повърхност, според нея, трябва да се превърне в мъртъв пейзаж като този на Марс. 

Помните ли приказките за змейове и лами, които опожаряват ниви, дървета и села и пресушават изворите? Защо смятате, че са само легенди?

Милена Върбанова

19 Коментара

moitoi

преди 8 месеца

За първи път виждам крайбрежен град да изгаря напълно и вятъра да духа от океана...!!!Това в Хавай!!!След толкова изригвания на вулкана от столетия нямаше такива пожари!?!?!? Климатичните Промени или Криминалните ромени!?!?!? Навремето стърнищата се изгаряха и нямаше Пожари??? Шок и Ужас!!!Да Ви е познато!!! Силози за Жито се взривяват...!!!Случайно???Нашите да Внимават!!! Разтоварената ам.селитра от корабокрушението край Варна да не се взриви като в Бейрут ...!???Шегувам се!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Тинтири, минтири - "...приказките за змейове и лами, които опожаряват ниви, дървета ..." - Просто гръмотевица...---- През лятото, по обяд, температурите на слънце надхвърлят 70 градуса по целзей, а на сянка - 40. Пожари лумват от най-малката искра, донесена понякога и от вятъра. Има селскостопанска и друг вид човешка дейност, както и гръмотевици... Стига глупости, в стил Хари Потър... - "Както и друг път съм писала, пожарите са част от глобалния план за повсеместен терор над човечеството."- ала, бала от Милена Върбанова

Коментирай

Гринго

преди 8 месеца

Пиша в Гугъл "пожар в нивите". Отварям случаен резултат и... "...От началото на годината към момента в Силистренско отчитат почти двойно увеличение на инцидентите. Само случаите на пожари в сухи треви и отпадъци са 540. ...Подобна е картината и в съседната Добричка област. От Пожарната служба сигнализират за повишен брой на инциденти в царевични стърнища. Само през последните дни пожари са получени сигнали за избухнали пожари в сухи треви между селата Проф. Златарски и Честименско, граничещи с ожъната царевична нива. Пожарен екип отива на място и потушава огъня. Сухи треви пламват и край село Орляк...". Сега вече ми е ясно: в тези случаи "пожарите са част от глобалния план за повсеместен терор над човечеството. Те са чудовищни терористични актове, целящи да лишат човека от нормалната му жизнена среда, да превърнат в пустиня белите дробове на планетата...". Чакам да арестуват терористите, причинили тези "чудовищни терористични актове". Засега компетентните служби мълчат.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Милена Върбанова написа ---- Нещо повече: според древните автори, Тракия се простира от Балканите до Индия, а Италийският полуостров също е населен с траки - или направо казано - българи. Така че българите и да искат, не могат да завладеят чужди земи - всички изброени територии са български. ----- Нема лабаво…

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Николай Овчаров, Пимпирев, Андрей Киряков, Милена Върбанова, Моя Спиридон, Мина и Муцинка Фешънлиева ме карат да се чувствам особено…

Коментирай

Милена Върбанова

преди 8 месеца

Господин Червен шап ( или вятър ), защо вместо да словоблудстваш, не вземеш в свободното си от коментари време, ако ти остава такова, да прочетеш Диодор Сицилийски и Аполодор?

Коментирай

Милена Върбанова

преди 8 месеца

В гл. 3 от Кн.V на "Митологическа Библиотека", Аполодор чертае безбрежните размери на Тракия в епохата на Дионис.   "Там ( във Фригия, подир броденето му в Египет и Сирия, М.В.), изцелен от Рея, постигайки тайнствата и получавайки от Рея столата, той се отправил през Тракия в Индия"...   И малко по-нататък:   "Минавайки през Тракия и цялата Индийска земя..."  

Коментирай

МинОвач

преди 8 месеца

Повече няма какво да говорим. Това "о" казва всичко.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Диодор Сицилийски (на гръцки: Διόδωρος Σικελιώτης; на латински: Diodorus Siculus) е древногръцки историк, автор на Bibliotheca historica (Историческа библиотека), състояща се от 40 книги, разделени в три части. Сега чета Винету. След това ще се заема с Диодор Сицилийски.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Аполодор е бил болен от сифилис и е бил луд.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 8 месеца

Г-н Червен шап, пожарите пламват от няколко места. Сигурно синхронно в тоя район са паднали няколко гръмотевици. Градусите на слънце и сянка в България никога не достигат 70 и 50. Горещините никога не са такива, че без престъпна намеса да се подпалят такива огромни пожари. Пожар от незагасена цигара много бързо може да се локализира и потуши. В миналото също е имало жеги и зной, но толкова пожари и с такива размери не са запомнени. От три десетилетия пожари изпепеляват и високопланински гори, където е много по-хладно, няма стърнища, а хвърлените "от туристи" бутилки просто не могат да играят ролята на лупа в дълбоките сенки. Но какво пък - на някои им е приятно да ги правят ва кретени.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 8 месеца

Извинението е прието. Да видим докога ще трае добрият тон. Защото с твоя милост никога нищо не се знае.

Коментирай

Мина

преди 8 месеца

Това правят. Проблем-реакция-решение. Те създават проблема, за да предизвикат у нас реакция, след което Те предлагат решение. Предстоят “климатичните” заключвания. И глупостите със “зелените” сделки. Те мразят живота и искат да го унищожат. Битката е с Твореца и сътвореното от Него. Води се от с***на и слугите му, падналите ангели и продалите душите си НЕчовеци. Много е силна и на духовно ниво. Закриването на слънцето и спирането на диханието имат и символичен смисъл-те са символ и носител на живот(Бог). Понижаването нивата на СО2(с унищожаване на индустриите) ще доведе до смърт на растителността. Зловещо е. Но в Откровение е описана победата-случващото се е с точност. Легендите и приказките за змейове и принцове изобщо не са случайни- за който има способност да види. Благодаря за статията!

Коментирай

Милена Върбанова

преди 8 месеца

Благодаря, Мина! Както винаги смела, разобличаваща и непримирима. Този, който чете "Откровение", няма да се лута по пътя си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.