ПП свиквали демонстрация! Омръзна ни! Това е уличен рекет под надслов "оставете ни спокойно да си крадем изборите"!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pp-svikvali-demonstraciya-omrazna-ni-tova-e-ulichen-reket-pod-nadslov-ostavete-ni-spokoyno-da-si-kradem-izborite/119679 SvobodnoSlovo.eu
ПП свиквали демонстрация! Омръзна ни! Това е уличен рекет под надслов "оставете ни спокойно да си крадем изборите"!

ПП свиквали демонстрация! Омръзна ни! Това е уличен рекет под надслов "оставете ни спокойно да си крадем изборите"! Защото това ни гарантира последващите кражби при разпределянето на публичните средства.

Не знам какво повече може да се каже за тези хора освен това, което Кирил Петков призна в оня запис: ако не бяхме направили ала-бала с президента, нямаше да ни има на политическата сцена... Демократичният процес е все по-опорочен и все по-деформиран от уличния рекет ала соросоидни цветни протести.

След като машините били само "принтери", защо е цялата тази политическа буря и бранене на едни принтери?! Явно не са само принтери. А са гаранция за присъствието на боклуците във властта. Една група опасни шмекери получи властта с машинките и сега паразитира върху безпомощността на гражданите да се съпротивляват на серията от лъжи и илюзии.

Бедните и зле образовани маси в едно общество винаги стават жертва на влиянието на малки добре финансирани групи, които употребяват бедняците за собствените си цели. И сега Кирето и Асен пак с тази мантра – машинките, та машинките! Да предоставиш изборите на частна фирма е абсолютен политически упадък, какъвто само ПП могат да лансират. Институции се изграждат много трудно в условия на крайна бедност и политическа раздробеност.

Появата на ПП установи анархия в държавата и демонтира всички правила. Дори законите, които се гласуват под егидата на ПП, са абсурди. Тези избори трябва да мобилизират всички нормални граждани срещу представителите на анархията, лъжите и функционалната неграмотност!

Калина Андролова

4 Коментара

Бай Иван

преди 4 месеца

Всичко казано по-горе за съжаление е самата ИСТИНА! Имам саамо една забележка. Да откраднеш изборитие не е като да откраднеш нещо, като шоколад, пари или земя!Да откраднеш изборите, означава, че извършваш държавен преврат! Тези още от записа се саморазобличиха, че нямат никакво намерение да спазват законите и Конституцията и че ако трябва и кръв ще пускат! Те още тогава направиха държавен преврат, но всичко се замете под килима, а сега просто искат да повторят "Ала-балата" , защото и в София не са сигурни, че ще успеят! Иначе какво значение има дали ще се гласува с машини или с хартиени бюлетини!

Коментирай

Сузи

преди 4 месеца

Не гласувайте масово,лишете ги от електоралния комфорт!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.