Преди 6 години през декември започна битката срещу Истанбулската лудост и за защита на нормалността

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/predi-6-godini-prez-dekemvri-zapochna-bitkata-sreshtu-istanbulskata-ludost-i-za-zashtita-na-normalnostta/123510 SvobodnoSlovo.eu
Преди 6 години през декември започна битката срещу Истанбулската лудост и за защита на нормалността

Преди 6 години през декември започна битката срещу Истанбулската лудост и за защита на нормалността. 

Българският народ даде огромен принос в европейските дебати по темата и отвори очите на цяла Източна и Централна Европа как се брани каузата на семейството. 

Колкото и да са се впили като пиявици соросоидите от сегашното про-джендър правителство - хората имат твърда позиция в подкрепа на семейството от мъж и жена, и в защита на децата от джендър-идеологията. 

Идва времето - дай, Боже! - в което да бъдат уволнени девиантите от средните административни нива - тези, които изпълняват поръчките с хранилка за травестити-“драг-куини” и всякакви други психо-разстройства. 

Такива хора трябва да се лекуват, а не векуват по поръчкови синекурни длъжности. 

Да живее България! 

Борбата продължава с вяра и с Бога - напред!

Александър Урумов

1 Коментара

Майна

преди 5 месеца

Ваня Григорова нарече ,,популистка,, пропаганда позицията на БСП против Истанбулската конвенция. Същата пропагандираше за ,,ваксането,, на всички с експериментални генни терапии... В момента има заведено дело в Италия от прокуратурата срещу същото срещу бившия здравен министър. И интересно как ви ,,избутаха,, Ванчето ,бе..? Айде обяснете.Като същата открито заявяваше, че всички трябва да не разчитаме на АЕЦ , а да излизаме на ,,свободния,, пазар- това бил ,,свободния пазарен механизъм,, .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.