РАЗКОЛНИЧЕСКАТА ГРУПИРОВКА НА НИКОЛАЙ ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕНА ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/razkolnicheskata-grupirovka-na-nikolay-da-bade-podvedena-pod-otgovornost-za-predatelstvo-kam-balgariya/134360 SvobodnoSlovo.eu
РАЗКОЛНИЧЕСКАТА ГРУПИРОВКА НА НИКОЛАЙ ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕНА ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИЯ

Св. Синод е залят от жалби на миряни и духовници от цяла България след разколническата вакханалия с турския владика на Николай Пловдивски и подчинената му владишка дружинка.

В канцеларията на Синода с подставеното лице Ангел Воденичаров предателите на България разчитат, че ще отклонят жалбите за синодалното заседание в събота, 25.05.2024 г.

 Постъпват оплаквания, че препоръчано изпратените с обратна разписка писмени жалби са отказвани да бъдат приети без обяснение, за което пощите и куриерските служби вероятно ще търсят по съдебен ред решение, тъй като никоя друга институция в България не си позволява да отказва да дава входящи номера.

Казано е, че „няма нищо скрито, което да се не открие, и тайно, което да се не узнае“ (Мат. 10:26) и всяко колебание за това дали Николай Пловдивски е знаел къде отива и какво ще върши, изчезва.

Това се вижда от златния накит, който получава за награда за историческата разколническа служба, която е безпрецедентна за България и БПЦ, тъй като досега никога български духовник не си е позволявал да служи с разколници.

Накрая за да е гаврата пълна се оказва, че в Истанбул на 19.05.2024 г. не идва главата на разколниците Сергей Думенко, а най-пропадналите издънки на тази терористична религиозна организация, която окървавява ежедневно каноничната Украинска Православна Църква.

В Истанбул в манастира „Живоносен Източник“ в квартал Балъклъ бяха пратени предателят от Киево-Печерската Лавра „епископ“ Аврамий Латиш, който предаде всички свои братя за 30 сребърника, а другият – „митрополит Евстратий“ Зоря (който вероятно не е и православно кръстен) е разколник, отцепил се от разколническата структура на вече почти 100 годишния „патриарх Филарет“ Денисенко, превратаджия и колаборационист със службите.

Крайно време е разколническата групировка на пловдивския бивш митрополит Николай да бъде подведена под отговорност за предателство към България, каквато участ следва да получи всеки техен покровител с политическа власт.

Мирон Андреев

afera.bg

4 Коментара

Де бре

2 months before

Вгледайте се добре в това лице. На втората снимка. Няма смирение и благост в него. Друго е. Всеки може да разбере какво.

Коментирай

имегтс

2 months before

Погледът но тжзш индивид е, ели дрогиран или налудничав. Лошотохе, че е имал психиатрпично досие от диспансера, я в Раднево, я в Асеновград. Но архивът, виж ти, изгорял случайно при пожар, Случват се такива работи. Например втоият свидетел срещу БОИНГ взел че пирхванол, накаква скоротечна инфекция, бил вкаран в болница. Бил интубиран, съгласно лечебните протоколи на СЗ(Т)О на Бил Гей-ц, и виж ти. Взел че, умрял. И ни човек, ни свидетел. Тъжно.

Коментирай

имегтс

2 months before

Погледът на този индивид е, или налудничав, иле дрогиран. Лошото е че, е имал психиатрично досие в дислансера в Раднево, или Асеновград. Но виж ти, архивът "удобно" изгорял. Тъжно. Напомня на итсорията на вория свидетел срещу БОИНГ. Изведнаж се разболял от бързо протичаща инфекция. Вкаран бил в болница и там съгласно медицивските протоколи на СЗ(Т)О на Бил Тей-ц, бил интубиран (каким составом?) и виж ти взел че умрял.. Невероятно?!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.