РАЗВЕЖДАМЕ СЕ С ВАС, ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/razvezhdame-se-s-vas-za-nishto-ne-stavate/888 SvobodnoSlovo.eu
РАЗВЕЖДАМЕ СЕ С ВАС, ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ

Не е истина какъв цирк сътворяват новите ни депутати. Поне от съжаление към Вежди Рашидов да бяха избрали някого. На тяхната съвест ще лежи, ако човекът се поболее от тази непосилна работа и простотия. Чак ми дожалява за него, а никога не съм му била фен.

Установихме няколко неща: Данчо Ментата има повече фенове от Кристиян Вигенин. Последният е бил външен министър с мандат на ДПС. Цвета Рангелова никой не я знае и дори не събра смелост да се появи на трибуната, барем я видим какво представлява и може ли поне да говори. Десислава Атанасова е във вихъра си и си въобразява, че цял свят само нея гледа и на някого му пука какво ще каже.

Двете големи политически партии толкова са се нахъсали да си правят сечено, че не осъзнават как заедно олекват в очите на хората. Още повече, де, и без това не са кой знае какви политически титани.

Този парламент е напълно импотентен. И има основателна причина за незабавен развод между Народното събрание и народа.

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.