Сега остава и метеорит да падне върху главите ни

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sega-ostava-i-meteorit-da-padne-varhu-glavite-ni/139023 SvobodnoSlovo.eu
Сега остава и метеорит да падне върху главите ни

Министър Калин Стоянов посъветва кмета на Елин Пелин да си стои на плажа в Гърция, да си пие узото и да се маже със слънцезащитни кремове, вместо да говори по телефоните за медиите. Кметът заяви, че алармата за евакуация, която са получили гражданите, е създала хаос.

Интересен диалог се води между властите в България. Фойерверки да взривят България е трагична форма, ирония на Създателя - да славим чумата със шум, както пише Пушкин. На фона на цялата мизерия и разруха на тази наша държава, пожарите я изгориха, фойерверките я взривиха! Сега остава и метеорит да падне върху главите ни.

Калина Андролова

3 Коментара

Шок

1 month before

Както желаеш. Да ти пада. Ние се молим на господа бога и вярваме. Вие, ходете по врачки.

Коментирай

НЕЧИСТОплътност

1 month before

Манталитет къпе ли се ????? Ако случайно се къпе, измива ли се ???????? гЛЪвЪТЪ на на МС , к'во мисли, отсношениье, а рЪк. рИШЬЕнИЕ ?!?!?!?

Коментирай

Влог на писателя Добри Божилов

1 month before

На оръжията за Украйна вече им казват "фойерверки"... Пиратки паникьосаха министъра да вкара танкове https://www.youtube.com/watch?v=VhUcViyerA0

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.