След Големия лидерски дебат без лидери (по ВТV) желанието ми да гласувам се е свило като попарено

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sled-golemiya-liderski-debat-bez-lideri-po-vtv-zhelanieto-mi-da-glasuvam-se-e-svilo-kato-popareno/53898 SvobodnoSlovo.eu
След Големия лидерски дебат без лидери (по ВТV) желанието ми да гласувам се е свило като попарено

След Големия лидерски дебат без лидери (по ВТV) желанието ми да гласувам се е свило като попарено. Чудя се с какъв мехлем да го намажа. Може би трябва да е от някоя кутийка, която не съм пробвала досега. 

Не помня досега да сме избирали от по-семпла политическа сергия. Но трябва. Защото, ако не избираме ние кой да ни управлява, избират най-лошите от нас - тези, които се купуват и продават.

Анна Заркова 

2 Коментара

Народее????

преди 1 година

Как ще искаш да гласуваш след, като сина ви е правосъден министър в служебното правителство! Кариеристи! Заробихте и съсипахте държавата!

Коментирай

Народее????

преди 1 година

Как ще пуснете кокала на властта та нали сина ви Крум Зарков е правосъден министър в служебното правителство? Съсипахте държавата и политици и медии ,защото предателството и личните интереси ви е по важно от добруването на собственият ви народ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.