Стоян Михалев: Борисов потрива ръчички за кюлчета и пачки. Искаме службите да са адекватни

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/stoyan-mihalev-borisov-potriva-rachichki-za-kyulcheta-i-pachki-iskame-sluzhbite-da-sa-adekvatni/4454 SvobodnoSlovo.eu
Стоян Михалев: Борисов потрива ръчички за кюлчета и пачки. Искаме службите да са адекватни

Министър-председателят каза, че до 48 часа ще свърши войната, защото това ни казаха службите за сигурност. Те казаха, че не може да има война с един участник. това каза по БНТ депутатът от ДСБ Стоян Михалев.

Откъде да дойде тази информация?!  На нас ни бе обяснено, че война и бежанска вълна няма да има. Ще искаме службите да са адекватни, а не да ни казват какво са прочели. И не ГЕРБ да ни казва да оставим службите и да не им се месим в работата.

Седмица преди войната, украинският посланик каза, че след една седмица ще влязат войски на украинска територия. Нашата работа е да изискваме тези служби да си свършат работата. Всеки ден нещо ново се случва. Как да сме адекватни, след като получаваме изкривена информация.

Не изключвам, че тези служби може да са заблудени. Борисов е назначил хора в службите, които са му били приятелчета от футболния терен. Слагани били зидаромазачи, защото правили апартаментите на генералитета. Президентът трябва да вземе отношение. Чувам, че някои неща ги правели добре. По спасителните акции на българите, те са способствали това да се случи. Но става въпрос за 120 човека. А на наша територия идват хиляди.

Има причинно-следствена връзка за олиото. Познавам до производителите на олио. Много е сходна ситуацията с тази при горивата. Ще видите, че цената на олиото ще се успокои. Борисов потрива ръчички за кюлчета и пачки.

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.