Тошко Йорданов за решетките: Ако дойдат да ни хвърлят един бой, ще са прави

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/toshko-yordanov-za-reshetkite-ako-doydat-da-ni-hvarlyat-edin-boy-shte-sa-pravi/2906 SvobodnoSlovo.eu
Тошко Йорданов за решетките: Ако дойдат да ни хвърлят един бой, ще са прави

Много глупаво нещо е да се слагат решетки на парламента. В крайна сметка, ако дойдат да ни хвърлят един бой, ще са прави. Не трябва да го обръщаме на Централен софийски затвор. Ако искат, да дойдат да ни сложат по едно номерче, да ни заградят плаца и да ни изкарат в почивката в 11,30 ч. да обикаляме на слънце в кръг. Колкото по-бързо ги махнат, толкова по-добре. Това коментира председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов за решетките в парламента.

На въпрос кой е дал заповед да се сложат вратите, Йорданов каза: Не знам. Върнете си поста на г-н Трифонов, там е обяснено доста ясно, че някои неща се случват без ние да научаваме. Нямам никаква представа кой е направил тази глупост.

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.