“Това, което сам си направиш - цяло село не може да го измисли”

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tova-koeto-sam-si-napravish-cyalo-selo-ne-mozhe-da-go-izmisli/137919 SvobodnoSlovo.eu
“Това, което сам си направиш - цяло село не може да го измисли”

“Това, което сам си направиш - цяло село не може да го измисли”

Наша поговорка е, а я пиша, за да онагледя онова, което “най-патриотичната” партия в Народното Събрание реши вчера да стори. Предизвикват създаване на “комисия”, която да разследва Исторически Парк. 

Освен НАП и ДАНС - вече и т.н. “народни представители” ще се включат в разгрома…

коцето може много неща да преглътне, 

но не и да се покаже признателен за подкрепата, която е получавал. Всякога е било така… Независимо от кого е получил подкрепа - показва се само ползвател. 

Ползва, захвърля и продължава напреТ. 

Желанието на “Възраждане” да съучаства в разправата с Ивелин - лично аз тълкувам като поредно, сред чудесата, които се случват след избора на нов Патриарх…

Чудо е, защото едни “родолюбци” сами се разобличават. От само себе си става, затова е така и толкова важно. 

Времето се забърза и мракът отстъпва.

Мракът отстъпва, но светлината е за онези, които не стискат очи.

Христо Христов

4 Коментара

диди

1 month before

ПАРТИЯТА НА ТОЗИ МОШЕНИК ИВЕЛИН МАРКОВ Е АМЕРИКАНСКИ ПРОЕКТ ЗА ДА ОТНЕМАТ ПРОЦЕНТИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ, ЗА ДА НЕ БЪДЕ ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА, НЕ ЗНАМ ЗА КАКЪВ ДЯВОЛ ГИ ЗАЩИТАВАТЕ ТЕЗИ НИКАКВИ ВЕЛИЧИЯ.

Коментирай

100 %

1 month before

Комисията, която да разследва " Исторически парк", е противоконституционна, защото НС няма право да разследва престъпления, нито да се занимава с непогасени данъчни задължения. Що се отнася до участието на независимите депутати от бившето " Величие", " Възраждане" и т.н., тези им действия сочат за наличието на гъвкав морал от тяхна страна. Именно подобни, типично " български" пороци, ни дърпат назад като общество. Да се бяха розбрали като хора, без излишна завист, отмъстителност и озлобление към бивши бизнес партньори, какъвто се явява Ивелин Михайлов и на Марков и " величията , и на Костадинов ( Михайлов е издавал книги на Костадинов). Всички се изложиха, и то много.

Коментирай

Павлина

1 month before

Моята прогноза е, че това е хитър ход на Костадинов. Към момента Ивелин Михайлов е подложен на атаки от страна на Н. Марков, който се заканва с документи да изобличи далаверите в Исторически парк. Костадин просто го изпреварва и създава комисия, която ще има за цел да оневини И. Михайлов и да го изкара чист. И така Михайлов, спасен от К. Костадинов на следващите избори се включи Величие в парламентарна надпревара в коалиция с Възраждане. Това ще даде шанс на Възраждане да се доближи до първото място. И така, поредната игра за пред избирателите. Пак ще го повторя - целта на Костадинов е да спаси И. Михайлов и за следващите избори да направи коалиция с неговата партия.

Коментирай

Да, бе

1 month before

Ако Павлина е права, нямам нищо против да се натрие мутрата на псевдополковника, който излъга десетки хиляди хора.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.