Васко Кръпката бесен на Дайнов: Като те видя ще ти ударя един чембер

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vasko-krapkata-besen-na-daynov-kato-te-vidya-shte-ti-udarya-edin-chember/120501 SvobodnoSlovo.eu
Васко Кръпката бесен на Дайнов: Като те видя ще ти ударя един чембер

Университетският преподавател и изявяващ се като политолог Евгений Дайнов коментира с доста странен език гласувалите в столицата.

Както е известно, подкрепяният от него кандидат Васил Терзиев спечели с малка преднина (под 5000 гласа) пред Ваня Григорова, което явно е предизвикало странната му реакция с многобройни обиди. Той сравнява столичани с "калъфи", "галоши" и "поети с ватенки", предаде Днес.бг.

"Гледам резултатите за София. Софиянци са си останали софиянци. Ужасяващи селяци. Втрещяващи. Смайващи. Убийствени цървули.

Затова си пуснах групата Status Quo. Те не са софиянци. Те са чиста, неподправена, неразредена радост.

За разлика от софиянци. Не съм софиянец от 1999 година. И освен това гледах Status Quo в Запа 1, когато бяха тук. За разлика от софиянци, които ги нямаше и Амебата почти фалира. Софиянци са били на хорото пред Народния, най-вероятно.

Калъфи. Галоши. Поети с ватенки", написа Дайнов.

Сред отговорилите му е рок музикантът Васко Кръпката:

"А пък твоите началници от ппдб са абсолютни дри*льовци и вие дето им сте послушковци хич за нищо не ставате! Ето ти отговор на един софиянец! Като те видя следващия път и един чембер ше ти ударя, дето много знаеш да даваш оценки".

petel.bg

4 Коментара

Червената шапчица

преди 5 месеца

Аман от лайномети...

Коментирай

Този пък един posh!,,

преди 5 месеца

Ех, дайно, дайно, поетът с ватенката си даде живота, за да има “хлеб”, за тези за които днес няма. Но не си дорасъл ти до такива идеи, важно е твоят търбух да е сит.Относно галошите- нямаш още такива от Hunter или Aigle? Че какъв си такъв прогресивистичен(да не се бърка в никакъв случай с “прогресивен”- двете са антиподи)?А цървулът изнесе на гърба си петвековно робство и оцеля-поклон пред него! Оцеля, защото не бяха много такива като теб тогава, и днес не сте.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.