Зарковa: В прокуратурата се води компроматна война

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zarkova-v-prokuraturata-se-vodi-kompromatna-voyna/129516 SvobodnoSlovo.eu
Зарковa: В прокуратурата се води компроматна война

"Прегрупирането е ключовата дума за това, което се случва в прокоратурата, и в политиката." Това заяви журналистът Анна Заркова в ефира на "Евроком".

"Прегрупирането, което се чу в записа между Сарафов и Гешев", добави още тя.

"Новото е, че от обещаното приятелство не остана и следа. В прокуратурата се води компроматна война. Клубът на Нотариуса с Гешев атакуваха семейството на Петьо Петров-Еврото, към което се числи Сарафов. Следва контратака, следва прегрупиране сред свидетелите. Жената на Петьо - Еврото застава първо на страната на Гешев, а след това на Сарафов. Прегрупирането в криминалните следи, следва прегрупирането в политическите среди", уточни Заркова 

По думите й е трудно да се каже какво ни очаква. 

Евроком 

2 Коментара

И докато върви

4 months before

това прегрупиране, по цялата вертикала, света се променя пред очите ни, а държавата ни е пред закриване. И ВСИЧКИ сме в кюпа! Това е, което прегрупиращите се, скоро ще научат. Няма да имат време да се порадват на натрупаното. Нито те, нито наследниците им. Просто едни други играчи, с много по-голямо кпд, имат други планове. Но цената ще платят така или иначе. Това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.