ЗАЩО ГЛОБАЛИСТИТЕ "ЗАЩИТАВАТ ЖЕНИТЕ"?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zashto-globalistite-zashtitavat-zhenite/114289 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО ГЛОБАЛИСТИТЕ "ЗАЩИТАВАТ ЖЕНИТЕ"?

ЗАЩО ГЛОБАЛИСТИТЕ "ЗАЩИТАВАТ ЖЕНИТЕ"?

Отговорът е очевиден - защото мразят мъжете. Не техните си, не черните. А белите човеци от пол мъжки. Защо толкова ги ненавиждат? Защото се боят от тях.

Ето защо развяха знамената на феминизма. Ето защо се пребориха за "равни права" на двата пола ( тогава половете все още бяха само два ). Ето защо постигнаха равно участие на мъжете и жените в управлението. Ясно е, че жените като цяло са лишени от управленски качества И това го твърдя с пълна убеденост аз, жената. Едва една на хиляда жени притежава спокойния разум, уравновесеното чувство за справедливост и хладнокръвието, необходими за управлението на една държава, община или предприятие. Дори на жените с много висок интелектуален потенциал и ерудиция, са чужди погледът в перспектива, визионерската мисъл, далновидността, преценката на проблема от всички страни, усета за мащаб, за цялост. С тези качества е надарен мъжът - не всеки мъж, разбира се, а този, който който притежава мощен интелект, духовна висота и способност да претопи житейския си опит в мъдрост. Природата е заложила у мъжете и жените различни възможности и различни приоритети, свързани с тяхната мисия - затова сме два различни пола, а не хермафродити. На въпроса дали мъжете и жените са надарени с еднакви качества, писателят и психиатър Аксел Мунте отговаря: "Жените са различни от нас, иначе нямаше да ги обичаме". 

Бог е дал на мъжа силата - верен знак, че той трябва да ръководи и защитава поверената му общност. А на жената е дарил чувствителността, интуицията, издръжливостта, по-голямата продължителност на живота - качества, свързани с материнството. Митът за матриархата е нелепа лъжа като тая за произхода на човека от маймуната. Ако жената участва в политическия живот и управлението, това трябва да е косвено, чрез облагородяване на любимия мъж. Но така могат да влияят само жени като Аспазия върху мъже като Перикъл. В други времена и общества.

Ако днес се огледаме за броя и качествата на жените, участващи в управлението на "четирите власти" в демократичната европейска държава, наляга ни дълбоко отчаяние. Те съвсем не са най-добрите представителки на нашия 

пол, а пошли обитателки на кокошия двор, тъпи, заядливи, необразовани, неспособни да реагират на важни ситуации във важни моменти. Категорията, в която ги поставям аз, е "свахи". В съдебната система жените - точно тази категория - са огромно мнозинство. В образователната система - също. В администрацията на всички нива - тоже. Сакатата ни "армия", доколкото я има, е пълна с бременни "войнички и офицерки". В органа, управляващ електронните медии СЕМ, свахите са сто процента. На възлови постове в законодателната власт - зам.председатели на НС, председатели на комисии, са набутани убийствен брой "свахи" - наречете ги и "калинки", ако щете, говорим за едни и същи безличия. Това са манекени на управленци, заемащи властови позиции и кресла, но неспособни за решения, лишени от мнение. Дребни интригантки, курвалетини и алчни крадли, попълващи квотата на "жените в управлението", установена от глобалната секта. 

Ама, ще кажете, нима мъжете, вкарани във властта, не са същите като тия "свахи" - нищожества, треперковци, поплювковци, пихтии? 

Разбира се, че е така. Вече век и половина целта на глобалните рептили е смачкване, феминизиране на мъжа. Лишаване от качествата му на мъжкар, на водач. Духовната му и физическа кастрация. Кастратите не могат да бъдат държавници и пълководци. И главното - не могат да бъдат войници.

Какви служители мъже ще подбере "свахата"- началник? Очевидно женчовци, мекотели и слузести като нея.

Всеки ден сме свидетели на лова на бели мъже, на техния "отстрел". Законите срещу "насилието над жени" са доведени до такъв абсурд, че мъжете вече не смеят да заговарят жени по коридорите на учрежденията, за да не влязат в графата "сексуални насилници". Омаскаряването в медиите, унищожаването на репутацията на нормалните хетеросексуални мъже е преминало всякакви граници. Мъжете трябва силом да бъдат превърнати в духовни и физически пе*дерасти - толерираната категория в средата на "новото човечество". 

В ход е всяческото химическо скопяване - отровни храни, отровна вода, отровен въздух, отровни ваксини. В Швейцария гледах предаване, в което лекари разобличаваха производители на детски дрешки и одеалца за новородени момченца - бе направено лабораторно изследване на сини ( на цвят ) материи, от които се шият тези дрешки, одеалца и постелки и бе открит химически агент, който прави стерилни бебетата от мъжки пол и фактически ги лишава от мъжки хормони. Предаването бе излъчено поне преди 7-8 години. А как е сега?

Неолибералните движения като " сексуалната революция", ЛБТМ и джендъризмът като всеобщ задължителен мироглед и начин на съществуване превръщат белия мъж в евнух - безполов, безволев, безмозъчен плондер, неспособен да създаде поколение и да го защити. Какво е "смяната на пола"? Фабрично производство на евнуси и стерилизиране на жени.

Никоя жена - истинска жертва на насилие няма да бъде защитена от Истанбулската конвенция. На рептилите не им пука за истинските жертви - та нали те наложиха повсеместното насилие и хаоса. Не обуздаване и наказване на насилниците е целта на гръмогласната пропаганда на глобалната секта. Жертвите на насилие са само повод за налагане на тоталното извращенство и обезчовечаване в "новия свят". 

Така че, мила Дебора, ти нямаш никаква полза от тази масирана "всенародна" подкрепа. Тя е само в  твоя вреда - и като жена, и като човешко същество. С теб се подиграват - и насилникът ти, и защитниците ти. Единственото, което може да те спаси в ненормалния свят, в който живеем, е родителското възпитание и разумният избор на приятел и годеник. Не мутра, а скромен, работлив младеж. Не търси ''интимна връзка'' с женен бандит, а сериозни отношения с бъдещ баща на семейство. Ще го различиш най-напред по липсата на татуировки.

Милена Върбанова

24 Коментара

Христина

преди 8 месеца

Докато четях този много силен и въздействащ текст, който с всяко изречение удряше шамари по неолиберализма се чудех кой е автора. Накрая на текста установих,- разбира се - ВЕЛИКОЛЕПНАТА МИЛЕНА ВЪРБАНОВА!

Коментирай

Гражданка

преди 8 месеца

Наистина много добре казано! Мъжът и жената са създадени различни от Бог за да се допълват един друг, като две части на едно хармонично цяло.

Коментирай

Любител на истината

преди 8 месеца

Към Изумителната авторка Милена Върбанова и към читателите: Съветската армия освободи България и цяла Европа от фашизма (Кафявата чума). Освен това, ако не беше Съветската армия, щяхме да граничим на юг със Стара планина. Ако не отидем да защитим Паметника на героите, значи сме заслужили да живеем в робска Евротеритория, а не в независима държава.

Коментирай

Любител на истината

преди 8 месеца

Към Изумителната авторка Милена Върбанова и към читателите: Съветската армия освободи България и цяла Европа от фашизма (Кафявата чума). Освен това, ако не беше Съветската армия, щяхме да граничим на юг със Стара планина. Ако не отидем да защитим Паметника на героите, значи сме заслужили да живеем в робска Евротеритория, а не в независима държава.

Коментирай

Сияна

преди 8 месеца

Подкрепям всичко написано от Милена Върбанова! Освен това, винаги когато трябва да се обърна към специалист, предпочитам той да е мъж. Интелигентните мъже имат по-бистър ум.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Мария Цънцарова се разведе за радост на всички лесбийки. Аз и Муцинка й изпращаме целувки. Нямаме търпение да похапнем заедно тортичка и сладолед.

Коментирай

Дида Иванова

преди 8 месеца

Както винаги блестящ анализ и интелигент но тълкуване на ситуацията. Адмирации за текста!

Коментирай

Мина

преди 8 месеца

От първите думи разбрах кой е автора. Всяка Ваша дума е като стрела- стрела, която носи храна за Душата. В тази връзка- НЕчовеците, които се възползват от болката на хората и от кривата логика, че всеки противник на насилието е защитник на ИК, според законите на Твореца заявявам: забранявам да използвате гласа ми срещу насилието за налагане на престъпната ви ИК. С най-добри чувства към всички Човеци, ще продължавам да ви чета:) До идването на истинския държавник.

Коментирай

???

преди 8 месеца

Защо за Магарев прокуратурата се задейства светкавично и повдигнаха "закана с убийство", за абсолют безобиден пост във ФБ, а тук едва след като решиха да използват това момиче за подготовка за подписването на педерската конвенция, повече от месец след като е било малтретирано до смърт? Политици, престанете да злоупотребявате с хората и започнете да си вършите работата, не мерете с двоен аршин.

Коментирай

Емил Илчев

преди 8 месеца

Да ви споделя, мисля че онова с нарязаното момиче, ще излезе скалъпена сапунка, както с атентата Гешев. Цел - прокарване на Истанбулска конвенция и въвличане на България във война, след като Магарев подари пристанище Росенец на USA.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Всеки започна да дава съвети, акъл и препоръки на Дебора. Милена Върбанова също учи 18 годишната, с 400 шева, светицата, барманка в нощно заведение – Дебора. Милена Върбанова пише - Ще го различиш най-напред по липсата на татуировки. Госпожо, Милена Върбанова, въпросната Дебора има татуировки по тялото си. Какво ще я посъветвате да направи с тях…

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Ами ако Дебора иска да стане известна порно- актриса… Или иска да работи като проститука в бардаците на Париж или Амстердам… Лондон, квартал Сохо – какво му е? найс, а… защо трябва да пречим на момичето да се развива? Дебора може би харесва садо-мазо. Така се възбужда. Това лошо ли е…

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Homo sum: humani nil a me alienum puto (Terentius) - Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо (Теренций).

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Нека приемем, че Дебора е разкрепостена, лесбийка е и харесва чернокожи. Обича да й плащат за секс услуги. Хора, проявете разбиране. Бъдете човеци…

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Госпожо, Милена Върбанова, всеки ден гледам – няма накацали царски орли по светофарите на София. Няма.

Коментирай

Мина

преди 8 месеца

Шапке- арогантността ти минава всички нормални граници. В някои медии излезе инфо, че на изверга е платена огромна сума в крипто, за да разтърси обществото. Проблем-реакция-решение. Където има проблем-са намесени ТЕ. Схемата им е една и съща. Целта- ИК. Затуй са трали 1 мес.- а ние, измамените и изработени емоционално, се вързахме. Така действат. Моя лампа: Отсега нататък да си задавам въпроса: Там, където има проблем, кой го е създал? И с каква цел? Схемата: Проблем-реакция-решение. Налага се да го осъзнаем как действат. За съжаление на гърба на невинен човек. И унищожен живот. Но нали ТЕ са мразещите живота, във всичките му измерения. Наистина черна змия се е увила около нас.

Коментирай

аре

преди 8 месеца

Милена, что нада делает ся. Духът е излязал от шишето, връщане няма.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

- Братле, кажи ми, ама честно, имаш ли любовница? - Разбира се, че имам. - А стига бе! И коя е? - Няма да ти кажа. - Що бе, нали сме приятели? - Защото ще я набиеш.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Подкрепям единствено традиционните семейни ценности: мъж, жена, деца, куче и любовница!

Коментирай

Някакъв

преди 8 месеца

Интересен поглед Уж сте запозната с историята ,българска г-жо Върбанова Момичетата винаги са били ,,прежалена стока,, Патриархалния ред на българина.. С подходящ чеиз са я изпращали,, харизана,, да слуша понякога не избран от нея , а от родата жених Не съм поддръжник на Истанбулската конвенция Но емоцията ви ,,женска,, е затъмнила ..много

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Зайо Байо тичал из гората като луд. Видял го еленът и го попитал: - Ей, дългоушко, къде си се разбързал? Спри се малко да си полафим! Оня отговорил: - Бягай и ти колкото ти държат краката! Мечокът разбрал, че жена му си е хванала любовник. Бил някакъв свръхнадарен! Вместо две, имал три топки! Еленът се засмял: - Е, нас това какво ни засяга, бе! Нали ние с тебе имаме по две топки? Заекът обяснил: - Да, де, ама мечокът първо ги къса, пък - после ги брои!

Коментирай

Мина

преди 8 месеца

За патриархалния ред: Моят дядо и баба са “оженени” от родата за буквално два дни. И имаха щастлив живот. За разлика от приятелите ми, които живяха по 7-10 години на семейни начала, а после се разделиха. Дърво без корен не може да оцелее. И без род. Атаките са насочени към традициите и родовата памет. Към семейството. Към всичко родово. За да ни няма. За да нямаме корен, род, семейство. За да нямаме защита- коя е по- добра защита от рода?! Разпарчатосани на самостоятелни единици сме много лесна плячка. За врага. И това му е целта. Дано го разберете. И не подценявайте женската интуиция- жени са спасявали и покорявали империи. Но- жени, стоящи зад гърба на истински, алфа- мъже! Мъже с главно М!

Коментирай

Индия

преди 8 месеца

В Индия, Пакистан и Бангладеш тези истанбулски номера не виреят. За това европа и щатите ще ги напълнят като тъпкани чушки със индийци, паки и бенгали. Те ще завладеят познатият цивилизован свят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.