Завчера за първи път, откакто съм жива, една социоложка нещо ме попита: за кого ще гласувам?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zavchera-za-parvi-pat-otkakto-sam-zhiva-edna-sociolozhka-neshto-me-popita-za-kogo-shte-glasuvam/133543 SvobodnoSlovo.eu
Завчера за първи път, откакто съм жива, една социоложка нещо ме попита: за кого ще гласувам?

Завчера за първи път, откакто съм жива, една социоложка нещо ме попита: за кого ще гласувам? Отвърнах: 

"Още не знам за кого ще гласувам, но знам за кого няма да гласувам със сигурност.

Няма да гласувам за вечните депутати от 1-ия ред на шутовското 49-то Народно събрание (та ако ще и да ми обещаят да отслабна с 9 кила като изям 90 козунака); 

И няма да гласувам за никой от тия зад тях, който вдигна ръка да осакати демократичната Конституция на България (все едно дали от глупост, от заблуда, от злоба или на инат)." 

Това бяха думите ми. И? 

Социоложката ме увери, че казаното от мен ще бъде отразено. Къде? Познахте ли?

В графата "Нямам мнение".

(Не се смейте, госпожа.За ваше сведение - аз и за гаджетата на лидерките няма да гласувам, все едно дали са първи или втори в листите им).😄

Анна Заркова

4 Коментара

овенко дамугонабутев саборетинов - съвременен комсомолец

3 months before

Аз знам за кого ще гласува майката на сина си алф(защото изяде котката на Мая Нешкова и Кирил Икономов)Да еба вашата мамица комунистическа , няма ли вече да измрете?

Коментирай

Галя от ПосолствоТО

3 months before

Дебилът от "преди 53 минути" е биологичен наследник на тези, които "клаха народа както и турчин не го е клал".

Коментирай

Хайдукът Софиянски

3 months before

"Който не иска той, децата или внуците му да бъдат изпратени насилствено на Източния фронт срещу Русия, нека да помисли преди да пусне бюлетина за партиите на войната!"

Коментирай

Крис

3 months before

Аз пък така и ще си умра явно, без да са ме включвали в подобна анкета. Някак странно ми се струваше, че за толкова избори след 1989 г. са направени над 2000 подобни социологически проучвания, а не познавам нито един човек, участвал в такова. Но явно не са съвсем пълна измислица, щом Ани Заркова е влязла в тази бройка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.