ЖУРНАЛИСТИТУТКАТА НА ХРАНИЛКА НА ГЕРБ СЕ ВЪЗМУЩАВА....

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zhurnalistitutkata-na-hranilka-na-gerb-se-vazmushtava/13254 SvobodnoSlovo.eu
ЖУРНАЛИСТИТУТКАТА НА ХРАНИЛКА НА ГЕРБ СЕ ВЪЗМУЩАВА....

Калинчето постна поредна простотия на стената си във фейсбук. Явно няма какво друго да прави, освен да си заработва хонорарите от управляващите. А отвреме навреме дори безплатно се прежалва да наплюе някого.

Този път на мерника на Калинчето са продавачките и фризьорките, които си позволявали да ходят сополиви на работа. Тя, Калинчето, сополи няма, само тиня в главата си.

А, бе, патко заспала, тези жени за разлика от теб работят по цял ден, за да си изкарат хляба. За тях твоите джобни пари са месечния бюджет. Те не могат да си позволят да останат вкъщи, освен ако не са наистина много зле, защото ще изгубят работата си и заплатата си. И няма да могат да си плащат сметките. Ама това простата ти глава не го схваща, толкова си надута от пиедестала, който сама си си изградила в главата си. Само, че приличаш по-скоро на м@@@а, която се е изкатерила нагоре и задните й части лъсват отдалеч!

Няма нищо по-омерзително и гнусно от псевдоинтелигенцията, която си въобразява, че е черешката на еволюцията и си позволява да презира хората от народа. И ако трябва да бъда честтна, много повече уважавам една продавачка, която почтено си изкарва хляба, дори и сополива, отколкото една застаряваща алчна журналиститутка, която се смята за богоизбрана!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.