159 държави са готови да се включат в новата система за разплащания на BRICS

https://svobodnoslovo.eu/komentar/159-darzhavi-sa-gotovi-da-se-vklyuchat-v-novata-sistema-za-razplashtaniya-na-brics/142394 SvobodnoSlovo.eu
159 държави са готови да се включат в новата система за разплащания на BRICS

159 държави са готови да се включат в новата система за разплащания на BRICS.

Единствената неяснота към момента е кога ще бъде официално стартирана

Очаква се това да стане на срещата на BRICS по-късно тази година.

Очертава се отново да сме на грешната страна.

Защо смятам така ли?

Първо защото това ще е голям удар за долара и еврото

Второ защото нашият износ е предимно за Германия и западните държави, които в момента влизат в рецесия.

Трето защото Колективния Запад губи войната в Украйна. Не си мислете, че това ще е без последствия за бизнеса и начина ни на живот.

В крайна сметка Запада се страхува много от рецесия, защото това води до радикализиране на избирателите и промяна както в политиките, така и в играчите.

Още по времето на Брекзит направих извода, че е рано да се смеем на британците. Дали са се прецакали или не, зависи от това колко зле ще стане в Европа.

Дано британците да са се прецакали

Васил Кендов

12 Коментара

лъчо

5 days before

Прав е човека отново сме на грешната страна но се сами се поставихме положение на подвасални на САЩ

Коментирай

Гюрич

5 days before

До 89-та година пак бяхме на грешната страна. Сега тоя ни убеждава да се върнем на старата грешна страна щото новата ще влезе в рецесия след края на войната в Украйна. Ами ако краят не е този който той очаква какво се случва? Пък и тия 159 държави са в постоянна рецесия и ще трябва да чакаме да излязат от рецесия, че да се облажим. Мислител та нема що.

Коментирай

Largo

5 days before

Гюрич до 89 г.имаше адекватно здравеопазване ,адекватна образователна система,адекватна съдебна система и хората можеха да имат собствено жилище и други неща имаше адекватни като подчертавам имаше и неадекватни признавам но,че сега е не държава а клоака ,чалгарльок,жълтопаветници,народ от роби ,криминална сган , продажна съдебна измет , храна отрова с една дума демокрация , а мерси.

Коментирай

Chukan Kirilov

5 days before

Largo, колко беше адекватно всичко преди 10 ноември стана ясно след това. От ДС си изучиха децата на ЗАПАД, не у нас и сега държавата се управлява от тях! Всичко читаво избяга. Да живее на спокойствие! Кримиконтингента не. Дори и цигани избягаха. Не всички обаче,за съжаление.

Коментирай

Лордо с Fordo

4 days before

Хахаха, нека да позная-автора не познава нито един англичанин и никога не е бил в Англия за повече от седмица? Иначе, не би дрънкал глупости за Брекзит... Аз имам наблюдения от почти 30 години там. Дори и най-върлите защитници на Брекзит, отдавна признават, колко огромна мотика настъпиха и колко много ги излъгаха с обещания за "светлото бъдеще", точно както комунистите ни обещаваха навремето. ;)))

Коментирай

exmachina

4 days before

Нещо не ми стана ясно, каква е новата система заразплащания на БРИКС? Със каква валута ще се разплащат членките, юан, рубла....биткойн? Основните държави във самият БРИКС, трябва да изглаждат доста недоразумения и ако изключим Китай всички са в перманентна рецесия.

Коментирай

Будинов

4 days before

Мине не мине некои месец и изпълзи от дупката поредния идиот пророк и започва облъчването.Какъв Брикс бе нещастник,там има 3 държави със пари а всичко останало е със заеми до небето(пример Бразилия).А и никой не те спира да си откриеш разплащателна сметка при тези 159 папуаси.Спрете стероидите бе хора,лекувайте се овреме

Коментирай

Дръндрон

4 days before

Нали индийците плащаха нефта на Русия с рупии,и сега ще ги използват за тоалетна хартия.

Коментирай

Йордан

4 days before

България е пълна с дебили, и това личи от повечето коментари, например за "адекватното" образование и здравеопазване в онова мракобесно време! Пълни идиоти сте всички, които искат Брикс или руската кочина!

Коментирай

kukumqv

3 days before

Васко,Васкооооо,или ти плаща Митрофанова,или не си особено умен.Чети повече от различни места,за да не пишеш глупости

Коментирай

kukumqv

3 days before

Васко,Васкооооо,или ти плаща Митрофанова,или не си особено умен.Чети повече от различни места,за да не пишеш глупости

Коментирай

Шошки

3 days before

Дръндрон с пълна с бръмбари глава не се грижи за Русия какво ще прави с рупиите а си бръкни в скъсаните гащи и си преброй стотинките за хляб в" първата" страна в ЕС

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.