Ако хората в Канада успеят да свалят женствения инхалатор Трюдо, къщичката на глобалистите ще се килне много сериозно

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-horata-v-kanada-uspeyat-da-svalyat-zhenstveniya-inhalator-tryudo-kashtichkata-na-globalistite-shte-se-kilne-mnogo-seriozno/5490 SvobodnoSlovo.eu
Ако хората в Канада успеят да свалят женствения инхалатор Трюдо, къщичката на глобалистите ще се килне много сериозно

Ако хората в Канада успеят да свалят женствения инхалатор Трюдо, къщичката на глобалистите ще се килне много сериозно.

Случващото се в Канада със сигурност обърка плановете им. Смятам, че след това ще стане неудържимо положението и в Италия и в Австрия. За Австралия все още се въздържам от надежда. Но като знам, че първата линия на демократичния ГУЛАГ са именно Канада и Австралия, опитно поле за целия останал свят, вярвам, че би било невъзможно фашизмът да продължи и в Австралия при успех на антифашистките сили в Канада.

Интересна е тази картинка.

Държавата Метрополия на ДД, Великобритания, маха всички рестрикции. А колониите и, фактически нейни територии, са концлагери.

Та ще видим как ще станат нещата.

Изобщо, сега се вижда ясно колко добре са измислили и изпълнили глобалистите световното поробване от Англия към останалия свят. Чрез различни системи от политически и икономически параметри те са създали общ паразитен организъм, надиплен на безброй катове като полата на кралица Виктория, под която би могло да се скрият няколко деца.

Интересно е също как "бивши" колонии като САЩ са всъщност настоящи колонии, за разлика от камуфлажното продължение на колониализма през Британската общност. И накрая се оказа, че Британската империя сега я рушим! Тя си е продължила да си съществува доволно и безоблачно, докато сме си мислели, че сме я разрушили.

Баста!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.