Американският посланник е доволен!   Единственото, което интересува губернатора е помоща за Украйна

https://svobodnoslovo.eu/komentar/amerikanskiyat-poslannik-e-dovolen-edinstvenoto-koeto-interesuva-gubernatora-e-pomoshta-za-ukrayna/112394 SvobodnoSlovo.eu
Американският посланник е доволен!    Единственото, което интересува губернатора е помоща за Украйна

Американският посланник е доволен!  

Единственото, което интересува губернатора е помоща за Украйна и разбира се модернизацията на въоръжените ни сили, което разбирайте е интереса на американския военно-промишлен комплекс. Това е най-важното - нас кучета ни яли. И това е съвсем нормално колониите за това са колонии, за да служат на метрополията независимо от цената, която плаща туземното население - то не е важно.

Посланик Мертен поздрави министър Тагарев за встъпването му в длъжност и изрази задоволство относно избора на редовно правителство, като постави акцент върху положителната промяна в позицията спрямо Украйна, както и за изразената готовност за оказване на помощ. 

Ротационното правителство на имунитетите му допада и той е удовлетворен. Нищо, че дори и според щатните социолози на властта, 2/3 от българския народ не подкрепя тази т.нар. властова "сглобка". 

В същото време дипломат номер едно на Евросъюза, в който България формално членува, но всъщност е в ролята на подчинен безправен парии, обяви вчера, че няма какво повече ние да искаме от Македония и ЕС е готов да приеме Скопие без повече да се обсъждат българските претенции. С две думи, Макрон, който беше гарант, че справедливите претенции на България ще бъдат взети предвид и записани в конституцията на бившата югославска република ни измами и всичко приключи! Борел, който много прилича на страстен любител на "огнената вода", директно и без заобикалки ни обяви, че нашите претенции към Македония не интересуват Съюза и повече изобщо няма дори да се коментират.

От Денков и сие ни вопъл ни стон - тотално унижение! България наистина е мафиотизирана колония от африкански тип. 

Важното е, че има банани и много капачки за бъдеще!

Страхил Ангелов 

3 Коментара

Иванов

преди 9 месеца

След като платихме по 200 милиона за Ф-16, когато цената му е 14,5 милиона, при това без да бъдат доставени, що да не купуваме и други оръжия на подобни цени. Болен и отчаян, презрян колониален ДОБИТЪК.

Коментирай

Един от многото

преди 9 месеца

Предполага се, че пишат и четат тези, които са информирани и знаят "за какво иде реч". Какво "събуждане" очаквате от хора, които не четат и не виждат по-далече от носа си. "Блажени са вероющите", но не и в този случай.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 9 месеца

Страхилчо, елементарната грамотност най-напред! "ПомощТа" се пише с Т.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.