Авдеевка приключи! По-безславно от Бахмут

https://svobodnoslovo.eu/komentar/avdeevka-priklyuchi-po-bezslavno-ot-bahmut/127782 SvobodnoSlovo.eu
Авдеевка приключи! По-безславно от Бахмут

Авдеевка приключи! По-безславно от Бахмут.

Никой от натовското командване на военните действия в Украйна не разчете правилно съкращаването с 21 дни от руска страна на плана за превземане на стратегическата позиция. Поредната гробница в памет на безкрайните и неясни за света англо-саксонски интереси, които се пропиват вече и по нашите земи. Великата украинска армия ръководена от НАТО изостави дори труповете на бойното поле, чиито имена се обявяваха и продължават да се обявяват от руските войски. Няма да говорим за боеприпаси, въоръжение и реалните способности от страна на възстановения нацистки полк "Азов", който също участва и беше разбит в Авдеевка. За пореден път и до следващото му възстановяване с млади нацисти. Надъхани от командването на НАТО.

Демагогия, пропаганда и фалшиви новини - добре дошли в ЕС и НАТО!

Николай Марков

5 Коментара

Бате Винету

преди 2 месеца

По- важното е, че не се изложихме пред чужденците и няма да позволим на Русия да победи. Да живей новия господар!

Коментирай

оФца

преди 2 месеца

Баба Меца бавно, бавно си вършее из нейните полета...

Коментирай

Бай Иван

преди 2 месеца

Те азовци ги пратили, като заградителн отряди, за да стрелят по отстъпващите украински войници, но като ги подпукали братушките, те първи търтили да бягат! Наясно били, че този път няма да има ОЛ Инклузив в Турция!

Коментирай

Писмо до т.нар. полковник Николай Марков

преди 2 месеца

Абе, Николайчо, ти още ли си преподавател по учебния "предмет" Национална сигурност в бастиона на дедо $oro$ известен като НБУ(Нов български университет). Лапкаш ли, папкаш ли на Сорос сладките парички? Вкусни ли са парите на дедо? Ама иначе голям го вадиш, нали? Голям, ама много мек! :-)))))))))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.