Айде, да мислим! Радев каза за Главчо! Към момента Главчо е в несъвместимост

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ayde-da-mislim-radev-kaza-za-glavcho-kam-momenta-glavcho-e-v-nesavmestimost/130555 SvobodnoSlovo.eu
Айде, да мислим! Радев каза за Главчо! Към момента Главчо е в несъвместимост

Айде, да мислим! Радев каза за Главчо! Към момента Главчо е в несъвместимост. Зглобката скоростно вкара някакво безумие за "неплатен отпуск".Корифеите ЕугЛената, Наско и Носа! Неплатеният отпуск не те лишава от поста, който заемаш. Затова предвиденото, че се връщаш на него, след като вече не си премиер , е тъпо! Също толкова тъпо е, че докато си в неплатен отпуск, си в "съвместимост", защото отпуска не те освобождава от длъжността, която заемаш! 

Ако, Радев издаде указ за Главчо, преди влизане в сила на закона за "неплатения отпуск", Главчо ще е в "несъвместимост" и не може да встъпи в длъжност премиер!

Парламата приеме "неплатения", но Радев наложи вето! Връща и парламата пак гласува!

Радев изчака приемането на "неплатения", затова си дадоха 3 дни за второ гласуване, подпише указа за публикуване в ДВ на закона, след това указ за Главчо/според мен това е някакси "на ръба на закона"/.

Върти, печи, Зглобката си е Зглобката!

Радев част ли е от нея!

Иван Петров

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.