Бъдещето на България е в ръцете на българките

https://svobodnoslovo.eu/komentar/badeshteto-na-balgariya-e-v-racete-na-balgarkite/118299 SvobodnoSlovo.eu
Бъдещето на България е в ръцете на българките

Бъдещето на България е в ръцете на българките

Бъдещето на България е изцяло в ръцете на българските жени, а не на българските мъже. Това трябва ясно да се каже и да се знае. Всъщност не само бъдещето, а и миналото и настоящето на една държава, особено на България, винаги е зависело от българските жените, а не от мъжете.

Българската майка юнашка, във всички времена, е изнасяла на плещите си българското семейството. Тя е раждала по пет-шест и повече деца, тя ги е отглеждала и се е грижела за тях, за мъжа си, за свекър и свекърва, за различни роднини в семейството и т.н. Българката е работила всякаква работа и е изкарвала прехраната, докато мъжът й е бил на война, на гурбет, бил е хайдут или разбойник в Балкана. Българката е подкрепяла мъжът си и не го е изоставяла във никаква ситуация, въпреки всичките трудности, разлъки и сиромашия. Българските жени винаги са знаели, че истинското щастие в живота не е друго, а в това да подкрепяш мъжът до теб, да му помагаш и ако щете да му служиш. Само така една жена намира истинското щастие в живота, а всичко друго са самозаблуди и празни приказки.

Днес жените масово се еманципират и отвсякъде пълнят главите си със всякакви глупости – независимост, лично щастие, неверие във възможностите на мъжкия пол и т.н. И още нещо. Колкото повече населението се превръща от селско в градско, толкова повече нараства тази тенденция. Днес с гордост обявяваме, че повече от половината световно население вече е градско, а по-малката част все още селско и в България също.

От известно време следя изявите на независимите, интелигентни, градски жени в социалните мрежи – Туитър (сега вече Екс), Фейсбук, Инстаграм и т.н. Появиха се такива смели и независими жени, отхвърлили мъжкото „робство” и не даващи и стотинка (а на английски е „не даващи и лайно”) за общественото мнение, които смели и независими жени имат хиляди последователи в мрежите. Ами и аз ги следя, единствено в рамките на социален експеримент, и от моите наблюдения мога да ви кажа, че толкова дребнавост и лошотия, каквато се излива от тези независими и еманципирани жени, рядко може да се види, на единица пространство. И това днес минава за "куул", т.е. за яко. Ама нека е така - нали се борим жените да са независими и свободни от зависимостта си спрямо мъжете.

„Днес българките са си стиснали краката и не искат да раждат”, написа някой в един форум, преди известно време. Кратко ясно и точно.

Чисто биологично погледнато мъжете винаги са готови за любов, а от жените зависи дали ще има такава или няма да има. Обаче българките не искат простите и примитивни българи. Няма да им раждат деца на тях, няма да ги слушат, няма да им слугуват. Ако може някой по-така готин италианец, богат турчин или арабин, възпитан американец или англичанин. И действително от много години статистиката показва, че три пъти повече български жени се омъжват за чужденци, отколкото български мъже се женят съответно за чужденки. Но и тук след три десетилетия свобода, след годината 1989, българките започнаха да разбират, че не е толкова "куул" да си женена за чужденец. Нито са толкова богати, нито са толкова внимателни, нито са толкова възпитани. Поне със сигурност не повече от българите... Дано по-бързо да научат този урок.

И пак да повторя, че истинското щастие една жена, иска или не иска, може да намери само като верен помощник на мъжа си. Мъжът и жената заедно са като една порта, порта през която влизат нови животи на планетата Земя. Днес едната греда на портата си мисли, че е независима от другата. Резултатът всички го виждаме – демографска катастрофа, макар и все още надяваме се преодолима.

С тази статия призовавам българките да разберат, че действително бъдещето на България зависи от тях, а не от българските мъже. Българските мъже си знаят и си изпълняват тяхната роля. И ето сега българките имат възможност да докажат какви жени са. И какво могат като такива… Успех!

Андрей Киряков

10 Коментара

Не ги искат

преди 6 месеца

Като жена знам, че тези,които не дават ..., за обществ.мнение -за тях мъжете не дават и намигане даже. Такива са"женени за работата си". Жени без женственост и нежност.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Бъдещето на България е изцяло в ръцете на българските жени. Да забочнем със строевата подготовка. Андрей Киряков, я мирно, бе. Равнис, мирно, кръгом и ходом марш към кухвята да белиш картофи. После ще миеш чинии... и по-бързо, че те чака пране...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Андрей Киряков, за секс не си и помисляй. Българските жени си имаме вибратори... Ясна ли съм... Стой мирно, не съм дала команда свободно... Равнис...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Чисто биологично погледнато мъжете винаги са готови за любов, а от жените зависи дали ще има такава или няма да има. ---- И като стане време за любов, чисто биологично погледнато мъжете винаги заспиват...

Коментирай

случаен миновач

преди 6 месеца

ДА МОЖЕ БИ,САМО ПРИ ЕДНО УСЛОВИЕ, ЧЕ НЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРОСТИ, АЛЧНИ, АРОГАНТНИ СЕЛЯНИ.

Коментирай

Лакота

преди 6 месеца

Хайде да извикаме всички в захлас: - Червеникаквата шапчица е на всяко гърне мЕрудията! И най-малкото е пък жена! Тюууу...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Лакота, я марш в строя! Кой ти е разрешил да се обаждаш? Мирно, равнис...

Коментирай

киряк кефиш направо

преди 6 месеца

Некой наблюдения: Жените, все пак, има една....и трябва да я капитализират. Работа без мъж - святкане, без дъжд. Да се върне жителството. И да не се допускат индивиди с небългарски имена. Че тука се превърнахме в кочина. И накрая, кой ще иска да създава нещастници?

Коментирай

moitoi

преди 6 месеца

Own Nothing - Be Happy (feat. Klausi McSchwabbin') https://www.youtube.com/watch?v=InAKOZdsJw0

Коментирай

някой си

преди 6 месеца

Повечето от българките искат да имат съпруг до себе си, българин, който е готов на брак. В по-голямата си част мъжете в България искат да имат жена, на семейни начала. Така е по-лесно, при първата трудност да я натирят! Така ли беше преди 50 години, нямаше такова животно - съжителство на семейни начала. Бракът еотговорност и за двамата, сигурност за жената, децата. Мисля, че е обратно - от мъжете зависи!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.