България е първата държава в света, отрекла се от Деня на освобождението си, защото мрази освободителите си

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgariya-e-parvata-darzhava-v-sveta-otrekla-se-ot-denya-na-osvobozhdenieto-si-zashtoto-mrazi-osvoboditelite-si/114386 SvobodnoSlovo.eu
България е първата държава в света, отрекла се от Деня на освобождението си, защото мрази освободителите си

България е първата държава в света, отрекла се от Деня на освобождението си, защото мрази освободителите си.

     Българите са първи в класацията за неблагодарни народи – изпращат най-много снаряди за оръдията, убиващи потомците на своите освободители.

    Това не е държава, а вилает, не е народ, а рая

     Обитаващата вилаета рая няма национален празник.

Велизар Енчев

3 Коментара

Констанца

преди 8 месеца

Уви, така е! Срам, срам, срам...

Коментирай

Лакота

преди 8 месеца

Г-н Енчев, да ме прощавате, ама не съм съгласен с Вас! Ако добре помня, някакъв човек с петно на главата про(Е) даде СССР на Запада, унищожи Варшавския договор, и намести в НРБ - РБ. Скачахме в захлас, че вече никой не е червен. И банани, банании ... Не ние предадохме нашите освободители или завоеватели, както там е удобно! Те(някои) го направиха и у нас се засели демокрацията?! Унищожиха ни армията и...а бе планът Ран-Ът. И все пак чудно...все още има паметници, въпреки натиска!!! Значи...вече повече от 20 години и...ние все още имаме паметници...без подкрепата на...а бе отвън!!! Това нищо ли не ви говори, алоууу...тю...!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.