България е в това политическо и икономическо положение, най-бедна в ЕС, именно защото членува в ЕС и НАТО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgariya-e-v-tova-politichesko-i-ikonomichesko-polozhenie-nay-bedna-v-es-imenno-zashtoto-chlenuva-v-es-i-nato/440 SvobodnoSlovo.eu
България е в това политическо и икономическо положение, най-бедна в ЕС, именно защото членува в ЕС и НАТО

Към момента все още не е ясно точното положение в САЩ. Нещата и в двете камари на парламента са на кантар и сега важното е да видим как точно ДД ще пречи на истинските резултати да се реализират. Въздържам се от прогнози, видях навсякъде резултати близки до равенство или лек превес на републиканците, но за сигурна победа на републиканската партия и мнозинство и в двете камари все още не мога да говоря.

Нещата са на живот и смърт, никой да не си прави илюзии!

Или ще печелят сатанистите и ще продължат да мачкат света в клещите на безумието или ще дойдат на власт разумни хора, които имат нормални възгледи и с които човек може да говори и да се разбере.

Нещата са жизнено важни и за България, защото нашата политическа тапа, която е затапила евро-атлантически живота ни, се поддържа от силите в САЩ.

Което ме кара да пиша отново аксиомни неща, които съм писала хиляди пъти и които отново предназначавам към онези, които не могат да разберат истината.

България е в това политическо и икономическо положение, най-бедна в ЕС, именно защото членува в ЕС и НАТО. Да, знам, че това предизвиква обриви, но за сметка на това е чистата истина. Тези два съюза са лъжовен свят на успех и просперитет. Успехът е само за шепа хора, просперитетът също е за тях, а останалите са стадо, което доят и стрижат и продават продукцията му. От време на време го и колят. Това е истината!

У нас корупцията се удесетори след влизането ни в съюзите. Имаме тази корупция, защото над нея има евро-атлантически чадър, който пази "нашите" хора, които изпълняват "нашите" цели и задачи. Техните цели и задачи не са целите и задачите на българския народ и държава. Членството ни в двата съюза донесе на България не само бедност и дори мизерия, като разруши нивото, което бяхме достигнали в соца, но и доведе екзистенциална и духовна бедност и разруха.

И пак повтарям - успеха и просперитетът е само за около 25% от населението, като това важи и за другите държави членки на съюзите ЕС и НАТО, само че съпоставено към техния стандарт, съзнание и култура. Просперират само държави, които са водещи в съюзите, или не са членове на съюзите и то частично. Източна Европа е буквално унищожена. А България най-много. Явлението Бойко Борисов стана възможно само и единствено, защото то имаше американски и европейски чадър и това е абсолютна истина. За тези, които дойдоха след него, не ми се говори - извратени абсурди.

Още нещо.

Политиката и на двата съюза е дискриминационна и тоталитарна.

Не се позволява никакво движение и съществуване извън тях. Никой член на съюзите няма право да решава за свои ползи друго освен приетото в съюза. Драги сънародници евро-атлантици, това е на път да ни ликвидира, не виждате ли? Как да видите, като по един или друг начин се ползвате от порочната система на съюзите и давате мило и драго да не ви се наруши малката картонена къщурка, която си създадохте с толкова много евро-атлантически мъки.

За да не се виждат недостатъците на системата, е намерено идеалното решение - външен и вътрешен враг, съответно комунистите и Путин. И така може ЕС и НАТО да си карат с векове! Само че цялата работа е толкова голяма лъжа и измама и толкова несправедлива, че няма как да остане и никой да не се сърди, че има много, ама много хора, които не сме доволни от положението си. И знаем, че случващото се е вредно и неправилно.

Мога смело да уверя в някои неща.

ЕС и НАТО бъдеще нямат. Това са изгнили системи, които приключват. Колкото и да е цивилизационно неприятно за мнозина, други центрове на света ще играят водещи роли и ако България иска да има бъдеще, тя ще бъде принудена да се свърже с тях. Това е неизбежно, разберете го! Няма значение колко време ще отнеме и какви жертви ще се дадат.

Ще повторя и още нещо.

Всеки в България, който иска да просперира икономически и не включва Русия и Евразия в бизнеса си, е обречен. Това е бъдещето. Нямам против да продължават много хора да се завиват презглава и да продължават евро-атлантическата си интеграция.

Същото важи и за САЩ.

ДД си отива, няма значение колко време ще отнеме. Държавата е на крачка от гражданска война, която може да започне всеки момент.

Ако ДД продължава да лъже и маже, грандажската война в САЩ ще се повтори.

И у нас ще се повторят много събития.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.