България се управлява от антибългарско правителство, което всеки ден доказва, че работи срещу интереса ни

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgariya-se-upravlyava-ot-antibalgarsko-pravitelstvo-koeto-vseki-den-dokazva-che-raboti-sreshtu-interesa-ni/4055 SvobodnoSlovo.eu
България се управлява от антибългарско правителство, което всеки ден доказва, че работи срещу интереса ни

България се управлява от антибългарско правителство, което всеки ден доказва, че работи срещу интереса ни. Това започнаха да го забелязват повечето хора. Също така много се забелязва откровената дезинформация на официалните медии.

А поредната, задължителна поява на Миньо Абажура граничи с шизофренния фашизъм, в който фашистът нарича другите фашисти. Не знаех, че западната идиотия има и психиатрични параметри, тоест вътре в психиатрията, където тя пребивава постоянно, има различни психиатрични състояния.

Днес Мончо Соломончо демонстрира едно от тях. Добре известно на НАУКАТА впрочем - гледа се маймуната в огледалото и вика - Я глей, маймуна!

И с вируса имаше шизофрении в телевизорите, но в момента по въпроса за същинското състояние на нещата имаме нови върхове в лъжите и затъмняването.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.