Българските психодесни са точно това, банда непрокопсаници, които получават пари, за да тормозят цял народ постоянно

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgarskite-psihodesni-sa-tochno-tova-banda-neprokopsanici-koito-poluchavat-pari-za-da-tormozyat-cyal-narod-postoyanno/3809 SvobodnoSlovo.eu
Българските психодесни са точно това, банда непрокопсаници, които получават пари, за да тормозят цял народ постоянно

Няма лошо да се повее украинското знаме в София. Ще го махнат. Сега са истерии, така бяха истерии и с мерките и маските, после и с ваксините, и със знамето ще стане така - ще го махнат.

Всяко чудо за 3 дни е казал мъдрият български народ, видял много по-страшни неща от Цицин и Ал Йо. Ще го махнат, както махнахме и мерките/маските и както ваксините останаха само за ХИПНОТИЗИРАНИТЕ. Нека си поиграят. Българските психодесни са точно това, банда непрокопсаници, които получават пари, за да тормозят цял народ постоянно. Както се вижда, останаха от милиони десетки за тези 30 години. След още една година ще се броят на пръсти. А след още малко време ще изчезнат и помен от тях няма да остане, нека си поиграят.

Но на мислещите искам да кажа.

Българските психодесни идиоти не обичат Украйна, те пет пари не дават за нея и украинския народ. Те дори не знаят нищо за украинския народ! Те не дават пет пари за никого, те продават и майките си за американски пари. Тях ги движи единствено злобата и омразата. Към Русия и към всичко, което не се вписва в жалкият им прозорец към света, голям колкото отвор на селски клозет, в който те здраво държат американската си и европейската си мечта. Това е тяхната трагедия и аз ги оставям свободни да си плямпат.

Ама управлявали! Е, управляват, нищо не може да се направи засега, защото силите, които ги захранват и ги поддържат, са във власт и сила, сега им е дадено. Ще им дойде краят.

Просто подчертавам, че ако утре тези техни сили обвинят Русия, че е нападнала Кирибати, психодесния сектор ще си сложи кирибатското знаме и ще прави същото, което прави сега. Тези хора не се ръководят от ум и разум, те са подвластни на манипулации и нямат ясна представа за ситуацията нито в себе си , нито около себе си. Зомби Уърлд.

Докато чакаме да отмине поредния месечен цикъл на психодесните по света и у нас, ще се информираме за съществените неща.

Има сериозни маркери, които показват, че войната в Украйна приключва скоро. На първо място това е отношението на английската преса, която от около седмица не им дава първи страници. На второ място това е изказване на Песков от снощи, че войната ще приключи до седмица две. На трето място това е разнобоят в НАТО, който се яви. Франция, Германия и Турция не са съгласни да се оказва военна помощ на Украйна. На четвърто място е фактът, че въоръжаването на Украйна и гастролите на Зеленски по световните телевизори и видеостени, изглежда води само и единствено до нови и нови проблеми вътре в Украйна, защото предизвиква Русия да натиска повече. А това пък служи като страховит катализатор на разпадащият се западен фейс. Още една провокация като тази в неделя и ще стане напълно ясно целия процес по създаване на войни и трагедии по телевизорите. А западните кукловоди не искат това и вече се стремят да спрат войната и да се освободят от Зеленски.

Не че хората не страдат и умират! Ооо, Западът обожава хора да страдат и умират! Но правилните хора! И правилно да страдат и умират. Това, което се прожектират по западните медии, не са истинските страдащи и умиращи. Там получават праймтайм само нагласените неща, фризирани и лакирани както трябва, за да се държи в неведение и хипноза стадото. Истинските страдания, не само в Украйна, но навсякъде и не само сега, а всякога, не получават медийно внимание, особено от 30-40 години насам. Така че....

Изпращането на оръжие за Украйна, както и откритите призиви на украинското ръководство за изпращане на още и още оръжие, както и подкрепата за Зеленски, това е фактическото участие във войната и съпорта за нацизма. Добре си помислете кой е агресора!

Правя разлика между Зеленски и украинския народ, който се състои от различни групи с различни нагласи. Правя разлика между украинския народ и неговите нацбати и прозападни управляващи. Но това са сложни теми, които Цветанка Ризова не е и сънувала, камо ли да ги допусне. С прихванатите от ДД съзнания е така, при тях е простичко устроен света - това е синьо, това е жълто, другите цветове са ненужи, азбуката се състои от 10 букви, повече не ти трябват, не се грижиш за нищо, само си отваряш устата да ти подадат залче, затваряш и гълташ. Няма нужда да мислиш, че да се мъчиш да разсъждаваш, че да си тровиш живота с глупости.

Така че на тези хора и да им се говори за история, за политика, за дългосрочни последователни процеси е пълна загуба на време и енергия!

Какво друго става?

Ами Русия води много интензивна политика по вътрешно трансформиращо развитие , която ще доведе до нов финансов и икономически ред в света. Пренастройва си всички функции на една самостоятелност, недосегаемост и самодостатъчност от корпоративния либерален глобализъм. С две думи Русия излиза от опеката на глобалната ДД. И тук искам специално да подчертая, че Путин е създателят и стратегът на изхода от влиянието на ДД, без него антиглобалисткия ред поне в първите години е невъзможен. Това добре да си го набият в главите почитателите на Доналд Тръмп!!!

ДД от своя страна продължава с пълна пара унищожението на света, както си го е заложила в тезисите на лумпена Шваб. Където е казано, че до 2 години унищожението на Западния ред ще е факт.

Тоест, много внимавайте, Западният глобализъм унищожава сам себе си! И това е просто супер, издигнато е в култ от боговете на глобалния мултикултурен дебилизъм, от апологетите на мрака и световното падение. Армиите дебили, които следват този модел, реват от възторг и с всички сили съдействат на всяка следваща идиотщина, която им се подаде чрез телевизорите и която им унищожава живота, без те да го разбират дори.

Та, Русия създава друг ред, в който няма да го има това зависимо психично състояние. Аз изброих преди два дни кои страни в света вървят или клонят към Русия и кои към Запада. Съотношението е 4/1. Това означава близък край на всички познати световни институции. Ама изключили Русия от правата на човека на ООН! Ама много важно! Скоро ще има ново ООН! Освен това вчера прочетох правилна забележка, че след изключването на Либия от същите права преди 11 години, можем да направим извода, че държави, които се обявяват срещу петродолара , биват изключвани от правата на човека. Много ясно! Тези права са права само когато гарантират НЕПРИКОСНОВЕНО И БЕЗОБЛАЧНО ГОСПОДСТВО НА ЗАПАДНИЯ ФИНАНСОВ КАПИТАЛ И ВОЕННИ РЕСУРСИ ДО ВСЯКА ТОЧКА НА СВЕТА.

Потвърждава се предположението, че Австралия е мястото, избрано от глобалистите за спасение от разпадащият се ред. Значи те ще съборят света върху главите ни и ще се спасят в Австралия и Нова Зеландия, а всичко друго ще оставят на произвола на разрухата, като планът е от новата си база да продължат зловещото управление на света.

Това означава, че те са отписали Съединените щати като свой център и знаят, че там предстоят драстични събития и разпадане на държавата. Англия разбира се, като основна метрополия на световната Дълбока Държава ще си остане стълб и ще командва през своите колонии Австралия, Канада и Нова Зеландия. Има предположение, че точно затова беше създаден AUKUS. Не точно срещу Китай, а по-скоро ново трасе за умрялото НАТО. Като при това, прави впечатление, че този план с AUKUS брутално изключва Европа. На която, розовият, подпухнал от наркотиците и сладострастията Шваб, е отредил връщане в пещерната епоха.

Ако европейските дебили като сегашните Урсула, Борел и Шарл Мишел, предхождани от други дебили като Юнкер, Меркел и Драги, не бъдат въдворени в специализирани заведения и властта рязко и категорично не бъде изтръгната от ръцете им, Европа я очаква връщане с поне 1000 години назад, в технологично средновековие и технологичен феодализъм. Където между другото Европа беше много силна, именно в тъмното смърдящо на мърша средновековие. Това е любимото време и на Англия и на Франция.

В България през средновековието се къпеха! Висшата класа дори в бани. И говореха свой собствен писмен език. Докато в Европа спяха с дрехите си, къпеха се един два пъти в живота и се хранеха с нож и пръсти. И говореха на собствените си езици само с конете си.

Нека се вее украинското знаме в София!

Тези сили, които го издигнаха, нямат бъдеще, нека си поиграят още малко.

Анастасия Гешева

ТОЗИ ТЕКСТ ИЗРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.