Българският парламент вече копае под дъното

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgarskiyat-parlament-veche-kopae-pod-danoto/2370 SvobodnoSlovo.eu
Българският парламент вече копае под дъното

Българският парламент вече копае под дъното. Председателят му нарушава правилника и се държи като самодържец, а депутатите, които до вчера си показваха само среден пръст са в състояние аха, да се хванат за гушите и да започнат да се млатят.

В същото това време прокурорско синче млати безнаказано мирни граждани в Перник, а други млатят полицаи в Самоков. Това е само един малък щрих от състоянието на държавицата ни.

Няма и как да бъде по друг начин! Мъдри хора са казали, че рибата се вмирисва от главата! Ако се позовем на тази стара поговорка, ще се окаже, че нашата риба отдавна е останала без глава!

Всъщност, случи се и нещо много хубаво! Перничани за пореден път показаха, че когато народа се обедини и потърси своята истина и справедливост, нещата се случват.

Помнете, всичко зависи от нас!

Управляващата политическа клика се провали! На всички ни е ясно, че те се интересуват единствено и само от кокала на властта и как да заграбят повече и повече!

Време е да си върнем държавата!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.