Балонът на фашизма ще се спука още веднъж

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balonat-na-fashizma-shte-se-spuka-oshte-vednazh/116299 SvobodnoSlovo.eu
Балонът на фашизма ще се спука още веднъж

Днес е 9-ти септември.

Деня в който през 1944 година започна облагодетелстването на сегашните крадци и предатели. След този ден българския народ започна да строи една модерна за времето си държава, която по-късно стана 27-ма икономика в света. Изчистиха се подлогите, премахнаха се “чорбаджиите изедници” премахнаха се и националните предатели, които след Освобождението започнаха (както сега) да си разпределят кражбите и схемите. Народа вдигна глава. 45 години в България се строи бъдеще и спокойствие. До идването на 10-ти ноември 1989-та. От тогава започна разграбването и унищожението на всичко създадено от “гадните комунисти”. За да се възстанови автократичния-фашизоиден режим от преди 9-ти.

Днес, хората изгледани, изучени, облагодетелствани по всички линии от т.нар. комунистически режим неистово реват против онази епоха, докато използван все още жилищата им останали от нея, използват пътищата, сградите, инфраструктурата, пият водата събирана от комунистите, крадат парите оставени от комунистите, с няколко думи присвояват всичко създадено от социалистическа България крещейки, колко е противно и как трябвяло да се унищожи.

В същото време никой от тази жалка шайка неможачи не е създал нищо, а само и консумирал и унищожавал, никой не може и да си представи как се гради и как се запазва… Днес същите тези храненици на “комунистическия режим” се претворяват в “демократи (фашисти)” и отново протягат ръка към чуждото надявайки се да им го предоставят други отговорни лица, само че тези другите не са като предишните. Те са дошли да взимат, а не да дават, защото не са научени да делят. Защото никой няма да плати на една безполезна сган можеща само да крещи и да унищожава.

Но, както и да е, балонът на фашизма ще се спука още веднъж, защото все повече и повече хора виждат. Сега всички мълчат, но един ден, народът ще вземе отново това което му принадлежи, защото историята винаги се повтаря.

Даниел Христов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.