Байдън се ръкува във въздуха, а Урсула говори глупости! Това ли е цивилизацията?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/baydan-se-rakuva-vav-vazduha-a-ursula-govori-gluposti-tova-li-e-civilizaciyata/530 SvobodnoSlovo.eu
Байдън се ръкува във въздуха, а Урсула говори глупости!  Това ли е цивилизацията?

Добре бе, тия дето нищо не четат и нищо не знаят по същество, обаче имат отношение по линията Запад - Русия, което отношение е меко казано клише и общи представи, не им ли прави впечатление, че Байдън се ръкува със стени, докато омразно храчат по Путин? Поне това не разбират ли?

Трябва ли човек от моето поколение, който е извървял житейски път и следователно е видял и чул едно друго за живота, да продължава да мисли с критериите на миналото, което се отнася особено силно до клишето "Америка е велика, а Русия е помийна яма"?

При мен се получава така:

Поздравяват ме и ме подкрепят хора с професионална основа на най-високо научно и обществено ниво. С една дума - Експерти. Ама истински, с дипломи и с постижения в живота.

Плюят ме и хулигански се отричат от мен хора, главно бивши приятели и лични познати, които изобщо не познават света и живота извън общо установената житейска матрица. И със спорни лични успехи.

Сега аз на кого да вярвам в личния си път?

На невежите или на знаещите и с кого да вървя?

Абсурди някакви.....

Пак казвам - Байдън се ръкува с въздуха, често се върти насам, натам, но се учудвам, че това не е проблем, а проблемът е Путин, който изглежда и говори смислено и нормално.

Хилъри Клинтън дала интервю за CNN. Отдавна не се беше появявала. В това интервю тя казала само неща, които толкова добре знаем, че ако това е, което нейният клан има да каже и да прави, то значи моментално си продължавам пътя без да обръщам никакво внимание на политиката им. Като висш представител на ДД Хилъри Клинтън отново озвучава позиция, която е отдавна неадекватна и толкова остаряла, че ми се повръща.

За пореден път съм принудена да кажа, че глобалистите нямат идеи, никакво развитие, никакви лични успехи, освен трупането на пари (главно чрез печатане).

Щели да свалят Путин като му създават вътрешни проблеми. Как да обясним, че на Русия вътрешните проблеми и действат като мобилизатор и тя няма да се срине от тях, а само ще се консолидира? А външна опасност я превръща в такава сила, която никой не може да сломи.

Това как да се обясни на хора, които нямат развитие, не се ограмотяват, а живеят с представи от миналото, при това в повечето случаи чисти илюзии?

Ето бе:

Байдън се ръкува във въздуха, а Урсула говори глупости!

Това ли е цивилизацията?

АНАСТАСИЯ ГЕШЕВА

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.