Че Китай ще пази гърба на Русия, а Русия на Китай, вече е ясно. Глобалният англосаксонски хегемон просто отива в историята

https://svobodnoslovo.eu/komentar/che-kitay-shte-pazi-garba-na-rusiya-a-rusiya-na-kitay-veche-e-yasno-globalniyat-anglosaksonski-hegemon-prosto-otiva-v-istoriyata/53863 SvobodnoSlovo.eu
Че Китай ще пази гърба на Русия, а Русия на Китай, вече е ясно. Глобалният англосаксонски хегемон просто отива в историята

Че Китай ще пази гърба на Русия, а Русия на Китай, вече е ясно. Глобалният англосаксонски хегемон просто отива в историята, той ще се свие, ще се разпадне на малки хегемончета и ще загуби влияние и власт над света в глобален смисъл. Това ще стане бавно и полека, но в 2023 година се постави физическото начало на тази нова страница в световната история. Понеже това е все пак смяна на една епоха с друга, смяна на един ред с друг, ще отнеме време, бавно и постепенно, до към 20, 50 години напред. Важното е да се осъзнае, че процесът вече е в ход физически и е необратим. И досега той вървеше, но мислово, на масите за аналитика и прогнози, на масите на политическата управленческа стратегия. Вече е в ход физически.

Китай обяви безпрецедентно, че подкрепя Путин за следващ мандат и призова руснаците да гласуват за него. Факт, останал малко некоментиран. Стана ясно, че позицията на Си Дзинпин по бъдещето на Русия идва след доклад на китайското разузнаване, че в Русия НЯМА НИКАКВИ РАБОТЕЩИ ОГНИЩА, КОИТО ИМАТ СИЛА И РЕСУРС И МОГАТ ДА СВАЛЯТ ПУТИН ОТ ВЛАСТ.

Това е още един мощен удар в корема на Запада, знаем какви пари се хвърлят, за да се организира свалянето или ликвидирането на руския президент.

Подкрепата на Си лично за Путин означава още и колабориране на двете разузнавания точно по този въпрос – сигурността на лидера. И тук стигам до приближаващ много важен проблем, как ще стане предаването на властта в Кремъл, когато му дойде момента. В близко бъдеще ще станем свидетели как Русия ще реши и тази сложна задача. Във всеки случай Китай подкрепи следващия му мандат.

Друго съществено изявление, което остана скрито, то е било обсъдено на срещата на 4 очи първата вечер от посещението в Москва, е абсолютно категоричната неотстъпчива позиция на Русия, изразена от Путин пред китайския лидер – Русия няма да отстъпи милиметър от целите в Украйна, демилитаризация и денацификация.

Много се радвам на тази информация, защото информационната война е жестока и тя внушава, че между Русия и Китай има разногласие по Украйна, а мирният план на Китай включва някои неприемливи за Русия решения. Не, няма да има такива, Русия ще реши Украйна както е първоначалния замисъл, въпреки, че поради нежеланието на Запада да уважава случващото се, изправя целия свят на прага на глобална война и ядрена заплаха.

Моята прогноза остава същата – Украйна ще изчезне от картата на света, в най-добрия случай поделена на 3 части, в най-лошия присъединена цялата към Русия, а Зеленски ще бъде ликвидиран.

Всяка публична изява на Макрон ескалира Франция към нова национална революция. Според мен ще има такава и тя ще излезе извън пределите на Франция, със сигурност е възможно да запали Германия. Във Франция напрежението се събира отдавна, няколко пъти се разгаря и потушава, този път обаче никакво потушаване няма да е възможно. Аз видях изказвания на французи от улиците, че Макрон ще последва съдбата на Луи XVI. Не знам дали Бриджит ще последва Мария Антоанета. Просто да се чудиш и маеш как може глобалистите да мислят, че могат да превземат ей така цели народи?! То се трупа, трупа и като тръгне, нищо не може да го спре. Германия чака……

Точно по време на срещата Путин Си, американския Конгрес прие закон за насърчаване и задълбочаване отношенията на САЩ с Тайван. С което наруши 10 годишна уговорка с Китай, че няма да насърчава сепаратичните настроения в тази спорна точка от света. Случи се в същия ден, в който беше представена пред публика съвместната карта за развитие на съюза между Русия и Китай, в която и двете страни гарантират териториите си в Украйна и в Тайван. САЩ няма как да водят война с двете супер сили, ядрени държави едновременно. Блинкен каза също, че няма да обръщат внимание на Китай, че предоставянето на оръжие за Тайван е червена линия. Е, хайде да видим накрая кой ще излезе победител в тези безумни решения!

Анастасия Гешева

2 Коментара

Ст.Либертов

преди 1 година

Брех тази леля Сийка, много ги разбира глобалните работи, даже ги направлява. Така е, леля да си в тези години, при това Сийка, с прозвище Глобалната!

Коментирай

Ли. Стибертов

преди 1 година

Ами малко по малко натам вървят нещата. Не е необходимо да си леля Сийка за да го вдяваш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.