Че САЩ изискаха от Зеленски преговори с Русия, не го знаят само битиви, нова и бнт

https://svobodnoslovo.eu/komentar/che-sasht-iziskaha-ot-zelenski-pregovori-s-rusiya-ne-go-znayat-samo-bitivi-nova-i-bnt/122848 SvobodnoSlovo.eu
Че САЩ изискаха от Зеленски преговори с Русия, не го знаят само битиви, нова и бнт

Че САЩ изискаха от Зеленски преговори с Русия, не го знаят само битиви, нова и бенете. Зеленски се съпротивлява на това искане, защото то слага край на кариерата му, а вероятно и на живота му.

По темата за примирието с Русия САЩ и Англия отново са в конфликт. Англия иска на всяка цена войната в Украйна да продължи, САЩ искат на всяка цена да свърши. По този въпрос България се държи отново като противник на САЩ, не за пръв път тази година. Което автоматично поставя съмнения, че посолството, което кара нашия влак е едно и че лоялността на нашите продажници е изцяло към САЩ.

Според случващото се в момента по-скоро е вярно, че лоялността им отива към друга държава, не към САЩ. От вчера различни далечни на властта в Белия дом гласове озвучават "условия" за мирни преговори Украйна - Русия. Те щели да бъдат под условията на САЩ. Ето я Западната стратегия по темата, ясно видима, изказана - Русия взема 4-те области, Новорусия, останалите си остават Украйна и остатъкът ......влиза в НАТО.

Подчертавам, че това са изказвания, които са предназначени за публиката от диванните армии. САЩ нямат право да поставят условия за преговорите, защото не са страна в конфликта, както те самите казват, и защото като "не страна" в конфликта, те са ПОБЕДЕНАТА СТРАНА. Не е било и няма да бъде ПОБЕДЕНАТА СТРАНА да диктува мирните условия. 😂

Анастасия Гешева

4 Коментара

darkaveng

7 months before

Краварска му работа! Искат на "всяка манджа да са мерудия"! Това добре, но май не са чели Великия Николай Хайтов! Той добре го е казал - "едно е да ти се иска, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш"! И защо Великият Путин ще подиграва на фащ-ата измет? Обаче! За евроджендърския планктон тези "писания" са супер, че даже и дупер! Анадънму?😀

Коментирай

Иванова

7 months before

Русия ще вземе всичко до река Днепър без преговори, а какво ще остане от Украйна ще решат победителите. Полша и Унгария може и те да се разширят.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.