Честно казано, ми омръзна да гледам женици, направили политическата си кариера от легло на легло

https://svobodnoslovo.eu/komentar/chestno-kazano-mi-omrazna-da-gledam-zhenici-napravili-politicheskata-si-kariera-ot-leglo-na-leglo/5337 SvobodnoSlovo.eu
Честно казано, ми омръзна да гледам женици, направили политическата си кариера от легло на легло

Много е добре, че жените могат да гласуват и да бъдат избирани в органи на власт. Много е лошо, когато последното става само с определени женски "таланти" и умения.

Честно казано, ми омръзна да гледам женици, направили политическата си кариера от легло на легло, да дават задълбочени анализи на външната политика и от нивото на креватните си подвизи, с които са известни повече, отколкото с интелект и знания, да обясняват например, колко е вредна Русия, как ще й налагаме санкции и как Русия дестабилизира региона. И как ни е необходимо НАТО, НАТО и пак НАТО. И кремове за лице, разбира се.

Туй, де що преводачка имаше преди прехода, се прероди в големи политически мислителки. Едната дори си назначи обслужващият я младеж в разузнаването. И досега продължават да се веят по медиите, да кривят физиономии и да ни убеждават какво трябва да прави България. И са ни представлявали като дипломати по света. То, разбирам, и в древна Византия например, куртизанките понякога са изпълнявали деликатни политически мисии, ама поне не са ги пращали официално на такива.

То тая работа - политиката, не е като оная. Ама се иска и акъл да го разберете. Не всичко е пари, момичета, не всичко е пари.....дори не осъзнавате колко сте евтини. Защото много пъти Ви купуваха и ползваха.

И е време да изхвърлим к....е от политиката. И от двата пола!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.