Чухте ли позицията на зелените, дори най-зелената от зелените организации - зелен мир, по темата за сечта в Царево

https://svobodnoslovo.eu/komentar/chuhte-li-poziciyata-na-zelenite-dori-nay-zelenata-ot-zelenite-organizacii-zelen-mir-po-temata-za-sechta-v-carevo/119202 SvobodnoSlovo.eu
Чухте ли позицията на зелените, дори най-зелената от зелените организации - зелен мир, по темата за сечта в Царево

Чухте ли позицията на зелените, дори най-зелената от зелените организации - зелен мир, по темата за сечта в Царево и нейната роля за смъртта на невинни хора и огромни разрушения.

Не сте? И аз не съм!

Зелената аристокрация, която се отхранва с европейски проекти и получава милиони /в евро/ за да брои риби, акули, ветрове и всякакви въображаеми екоценности, тази зелена аристокрация мълчи гробовно по въпросът за вината за случилото се в Царево.

Било било нормално... много дъжд.... ами умряли били хората!!!

Докато се надяваме някой да разбута тази работа с вината за наводненията и смъртите в Царево, зелени "активисти" от 8 страни в света се изкачват /явно нелегално и незаконно/ на комина на неработещ завод за да изпишат думата криминално /така го наричаме на български/, но не намират време тези активисти да кажат две думи за изсичането на горите в Странджа и причината за случилото се там нещастие.

Защо ли? 

Ами няма проект по който да им платят, няма птици и клечки, които да изброят, а те, тези от зелената аристокрация /която впрочем е на власт в страната и има огромен управленски замах/, не помръдват ако не им се плаща в евро и то в милиони.

Напразни са усилията на самотните истински зелени #Alex Dountchev, #Atanas Rusev и останалите многобройни истински борци за зелена България, към които смея да причисля и себе си и се срамувам от тези, които се самонаричат зелени и стоят в парламента и се уреждат с нови договори за милиони...

Какво стана впрочем с унищожаването на огромни части от Витоша , по време на управлението на парка от виден активист на тази зелена пасмина? Или той е профилиран само в броенето на акули и други високо платени дейности?

И не са ли в конфликт на интереси в прокурорския смисъл на думата тези, които от една страна представляват зелени каузи, а от друга живеят с милиони, спечелени от европейски проекти, възложени им от същото това министерство, пред което осъществяват гражданския си натиск?

Диана Дамянова

2 Коментара

Иван Пеев

преди 6 месеца

Най-добре е зелените да полегнат под зелена тревица, и повече да не чуем и не видим нищо за тях.

Коментирай

neli.koleva66

преди 6 месеца

Т.н. НПО-та са се усъвършенствали в ''усвояване'' на милиони в зелени банкноти, и тук съм съгласна с Д.Дамянова. Права е и за това, че подобни организации се превърнаха в ''зелен октопод'' и винаги са готови да ''спретнат'' протест с/у неудобни хора и за измислени каузи. Да сте чули да са организирали някъде залесяване? Аз - НЕ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.