ЧУЖД ФЛАГ НА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ ОЗНАЧАВА ОКУПАЦИЯ! #КОЙ ви окупира, българи?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/chuzhd-flag-na-balgarska-darzhavna-instituciya-oznachava-okupaciya-koy-vi-okupira-balgari/3457 SvobodnoSlovo.eu
ЧУЖД ФЛАГ НА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ ОЗНАЧАВА ОКУПАЦИЯ! #КОЙ ви окупира, българи?

Много години все се повтаря, че ще дойде видовден и аз твърдя, че по-видовден от сегашните дни няма и не знам какво още да се даде, че да видят хората.

Видовден е тук!

Говорим, че било Великден и трябвало да правим добрини, християни сме били и прочие бла-бла. Ами хайде де, къде са добрините? В управляващата коалиция и техните поддръжници и избиратели? В президента, който се е приготвил да предаде България на тепсия? Когато някой няма какво да каже, една възможна реакция е - Ама стига вече с тия политики, да бъдем добри! Подобни реакции са израз на интелектуално безсилие.

Повтарям за неразбраните: ЧУЖД ФЛАГ НА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ ОЗНАЧАВА ОКУПАЦИЯ!

#КОЙ ви окупира, българи?

Каква добрина е предоставяне на оръжие в една война?

Каква добрина е насилственото затваряне на хората по домовете и всякакви рестрикции?

Каква добрина е насилственото им принуждаване са се ваксинират с отрови?

Каква добрина е насилственото им тикане в икономическа пропаст по идеологически и пропагандни причини?

Каква добрина е забрана на други гледни точки?

Каква добрина е съсипването на икономики, защото едни хора така са решили?

Направо пращим от добрини, но са виновни тези, които отказват тези добрини! Отказват да участват в тях, изискват правда или поне някакво разсъждение, борят се за правото всички са имат блага.

Как се оказа така, че добрият Запад прави точно обратното на доброто и това се приема за най-правилното и нормалното? Кога лъжата и манипулацията станаха норма на живот? И то културна норма, пропагандирана от "културния" елит на света!

Хайде всеки да погледне първо в себе си, да види какво има там, че после да търси от другите и от света добро и святост!

Не дъното, човечеството чрез масовото съзнание е отвъд дъното и се прави, че нищо нередно няма. Така било правилно. Брейййй! Големи добротворци всички, а като погледна, до един с тъмни и зли помисли.

ЗНАЕТЕ КОЙ Е ВИНОВЕН! ТОЙ Е ЕДИН.

Какво още трябва, за да се види, че този евро-атлантически елит от 30 години в България е противочовечен, антибългарски и което е най-важното антицивилизационен?

Вчера нали видяхте.

Разпери петък било, цял ден пак за оръжия говореха! После аз и такива като мен, които отразяване тези атаки, сме били виновни! Те ви пълнят главите със смърт, друг ви е виновен! Ето го видовден, какво още трябва? Същите тези, които сега вилнеят с оръжия всякакви, същите тези искаха да ви ваксинират и затварят. Същите са, не си затваряйте очите! Същите тези ще ви кажат след три седмици, че Македония е друга държава.

Зад паравана на така наречената война в Украйна, която не е обявявана, всеки друг в света може да си прави каквото иска. Само Бог сега пази света от пълен разпад, вие великденците, това сега разбирате ли го? Защото световните институции, призвани да пазят реда в света гледат само Русия и са наточени само срещу Русия. Само Русия е зло. Турция не, Китай не, Афганистан не. Нито една световна реакция няма по отношение на влизането на Турция в северен Ирак!!! Нито една! Къде сте, лицемери атлантици?

Знаете ли, че в Украйна има паника от действията на Турция? Че може да изместят украинската тема от вниманието на препарирания Запад? Знаете ли, че любимият на българския народ, довчерашен анонимник Кулеба, е провел кризисен пиар да не се допуска в медиите в Украйна и в ЕС да се пише за Кюрдската автономия в Ирак? Че Зеленски провежда инструктаж за медийното отразяване? М?

Най-големият проблем на Запада е СЛАВЯНСТВОТО. Тази идея искат да удушат. Да не допуснат приятелство и обедините. За това са готови да унищожат собствените си държави. Представете си само какво има в идеята за ОБЕДИНЕНО СЛАВЯНСТВО, щом като всички сили на света са насочени за пореден път в нейното унищожение! Замислете се.

И може би ще имате поне веднъж Великден!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.