ДА ОСТАВИМ ПОЛИТИЧЕСКЯ ПРОТИВНИК ДА РАЖДА БЪЛГАРЧЕТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-ostavim-politicheskya-protivnik-da-razhda-balgarcheta/54743 SvobodnoSlovo.eu
ДА ОСТАВИМ ПОЛИТИЧЕСКЯ ПРОТИВНИК ДА РАЖДА БЪЛГАРЧЕТА

 

Да снимаш Главния прокурор в тоалетната - пък когото и да - е цинизъм, равняващ се единствено с ровенето в чаршафите на 

Лена Бориславова. И аз съм писал за прословутия парапет, но никога не бих прескочил парапета, който разделя клюкарското хихикане с нещо толкова красиво като майчинството. Още повече, че бащата не е толкова сигурен дори по времето, когато ние сме се раждали.

Все пак никой не си носи на челото медицинското за бащинство, подплатено с генетична експертиза. И всичко това, целият този цинизъм по време на Възкресение Христово...

Не бих се учудил ако същите тези "журналисти" посегнат и на Непорочното зачатие, охулвайки Йосиф, който по същество дели една жена с Бог. Но припознава Йесус и го отглежда като свой син.

Не бих се учудил, ако Лена я изкарат на Площада, за да я убият с камъни - нали в грях е заченала. Не мога да разбера това неистово ровене в чужди гащи и чаршафи дали може да се обясни само с Фройд. И Юнг не би помогнал. Но той бе казал, че "Всеки изпада в характерна за себе си ситуация"...

А в случая не е необходимо да си само прост, голям простак трябва да си, за да не потърсиш генетичната връзка със своите родители. И след изследването да ти се наложи гузно да изпуснеш камъка, осъзнал всемирното грехопадение. Защото Лена Бориславова може да е политически противник, но й предстои да стане българска майка...

Христо Стоянов 

6 Коментара

СМОЛЯН

преди 1 година

ГОСПОДИНЕ ПИСАТЕЛЮ,ХРИСТО СТОЯНОФФ,ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ИНТЕРЕСЕН,ВЪЗМУТЕН ХРИСТИЯНИН….ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПАРАДИРАТЕ,ЧЕ. ТЕ ТОЛКОВА ПРОЧЕТЕН,ПАРДОН НАЧЕТЕН.ИЗПАДАТЕ В ХАРАКТЕРНАТА ЗА ВАС СИТУАЦИЯ.ЦИТАТНИЧЕСТВОТО НЕ ВИД ПРАВИ ПО-УМЕН.

Коментирай

Весела

преди 1 година

Значи да се ровим в чершафите на Бойко е ок,нищо че той е свободен мъж и не е назначил никого след това на 15000 лв заплата!То не бяха къщи в БарЦелона, манекенки и бебета,за това нищо не казвате?! А Лена не е по-различна от Моника Люински-разпоретина с държавна заплата, 15000 лв от нашите данъци! Да беше мислила преди да си отваря краката,че нависоко духа много..

Коментирай

Нинова

преди 1 година

Начи ся Ристьо и аз съм от село, ама те съм толкоз Ентелигентна кат теб! Ясно, че ти не читател, ти - "писател"! Ма нещо тва съпоставяне на Фройд с Юнг нещо не ти съ получава..... Щото Юнг е съратник и последовател на Фройд, а не обратното, та да го поставяш по-горе. Ясно, че си безнадежден БОКОВИСТ, ама да копираш Кумира си в правоверно християнство не ти се отдава.

Коментирай

Мина

преди 1 година

Само не разбрах кое й е българското на шантонерк@та, пардон, м*йката, ама нали съм си проста булгаристанка със смесител на водата, а не с кофа за л@йна през прозореца като “цивилизованите”…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.