ДА ПРОИЗВЕДЕШ КАИН

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-proizvedesh-kain/112441 SvobodnoSlovo.eu
ДА ПРОИЗВЕДЕШ КАИН

 

Не зная дали Путин се усеща, но той произведе врагове за столетия напред. Още човечеството не може да прости на Каин. (Може би оттам произлиза "разкаяние" - разграничавам се, нямам нищо общо с Каин - разКАИН) Но такова масово братоубийство като това в Украйна човечеството не знае - ако изключим Корея. И всичко това от страха, че брат ти ще си огради двора - в случая с НАТО.

Във всички случаи една такава ограда много лесно се събаря - Берлинската стена - когато от двете страни няма мразещи се хора. А тази война произведе омраза. А омразата на синора не признава общата кръв.

Омразата става част от генетиката, по-силна от кръвното родство. Защото е обяснимо ако брат посегне на брата, но брат на дете посегне ли смъртта влиза в гените.

Е, нещо такова се получава в Украйна сега. Но в случая не Каин посяга на брат си, а орди от Каиновци посягат на своите братя. Но в Библията Бог се намесва, тука как да го направи, като всеки Каин посяга на Каин. Защото и Авел е взел омразата на Каин...

Христо Стоянов 

4 Коментара

Милена Върбанова

преди 5 месеца

Кокаин също произлиза от Каин. А значи и Зеленски. Логика!

Коментирай

СМОЛЯН

преди 5 месеца

СТОЯНОФФ,НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИНТЕРЕСЕН И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА НЕЩА,КОИТО ВИЕ САМ НЕ РАЗБИРАТЕ.ПОЗОВАВАНЕТО ВИ НА БИБЛИЯТА-КАИН И АВЕЛ,ПАРАЛЕЛА С ВОЙНАТА В УКРАИНА И ПЪЛНОТО ВИ НЕРАЗБИРАНЕ НА ПРИЧИНИТЕ(ОГРАДА С НАТО Е САМО ВИДИМАТА ЧАСТ),ВИ ПРАВИ ПЪЛЕН ДИЛЕТАНТ ГРАФОМАН.НЕ БОГОХУЛСТВАЙТЕ….ПИШЕТЕ СИ ВУЛГАРНИТЕ РОМАНИ И НЕ НАВЛИЗАЙТЕ В НЕПОЗНАТИ ЗА ВАС ТЕМИ.

Коментирай

Зелена брада

преди 5 месеца

Стоянов, ако и да си "Рязан поп" си тъпо парче! Първо, какво ще кажеш за президента Кенеди, който "отказа" на Куба да си "огради двора (острова)" от "добрия американски съсед?! Лошо ли е постъпил? АрпиПутинист ли и бил? Второ, Русия както виждате много внимателно и последователно води тази военна операция, за да засегни минимално своите славянски братя "украинци" (жители на покрайнината на Русия), а да унищожава нациските формирования, наемниците и ХАЗАРСКИЯ елит, управляващ Украйна и безмилостно унищожаващ народа й за еврейските интереси. Трето, за Каин не знам, но на теб Юда много ти прилича.....за тридесет сребърника (долара) се продаваш като труженичка от най-древната професия....

Коментирай

ВЕНЦИ

преди 5 месеца

Ясен си, Стоянов. Бързаш да се присламчиш към победителите. Ами ако грешиш?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.