Дами и господа европейци,тия ни смачкаха на мармалад и сега ни размазват по филията!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dami-i-gospoda-evropeycitiya-ni-smachkaha-na-marmalad-i-sega-ni-razmazvat-po-filiyata/128957 SvobodnoSlovo.eu
Дами и господа европейци,тия ни смачкаха на мармалад и сега ни размазват по филията!

Дами и господа европейци,тия ни смачкаха на мармалад и сега ни размазват по филията!
Повечето американци не искат по-голямо участие на САЩ в конфликтита в Украйна,разбираме проучване, на Центъра за изследване на обществените въпроси на Асошиейтед прес и NORC.
Само 2 от 10 възрастни американци смятат, че Вашингтон трябва да играе по-активна роля във всеки конфликт, а 36% са уверени, че Вашингтон трябва да направи крачка назад.

Анкетата установи, че 53% от републиканците и 25% от демократите смятат, че страната трябва да бъде по-малко въвлечена в конфликти в чужбина.
Около половината от републиканците и необвързаните респонденти искат Съединените щати да играят по-малко активна роля в случващото се между Украйна и Русия. Сред демократите са 18%.
Половината от членовете на Демократическата партия смятат, че Съединените щати играят правилната роля в конфликта в Украйна, а 30% искат по-голямо участие на Вашингтон.
 6 от 10 анкетирани демократи казват, че за САЩ е изключително важно да предоставят помощ на украинската армия или да договорят постоянно прекратяване на огъня.
Само 24% от членовете на Републиканската партия предпочитат увеличаване на военната помощ за Киев.

Анкетата е проведена сред 1102 души от 22 февруари до 26 февруари 2024 г. Маржът на извадкова грешка за всички респонденти е плюс или минус 4,1 процентни пункта.

Йордан Халачев

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.