Днес още повече не вярвам на уши и очи, а за умнокрасивите не ми се мисли, изоставиха ги работодателите им

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dnes-oshte-poveche-ne-vyarvam-na-ushi-i-ochi-a-za-umnokrasivite-ne-mi-se-misli-izostaviha-gi-rabotodatelite-im/293 SvobodnoSlovo.eu
Днес още повече не вярвам на уши и очи, а за умнокрасивите не ми се мисли, изоставиха ги работодателите им

Днес още повече не вярвам на уши и очи, а за умнокрасивите не ми се мисли, изоставиха ги работодателите им.

Цялата световна глобалистка върхушка отрече отговорността на Русия за падналите в Полша ракети, които убили двама души!!!

Изброявам имената, които отрекоха, че Русия е виновна:

ДЖО БАЙДЪН

АНДЖЕЙ ДУДА, ПРЕЗИДЕНТ НА ПОЛША

РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН

ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА

СЛУЖИТЕЛИТЕ НА АГЕНЦИЯ АСОШИЕЙТЕД ПРЕС СА ПОЛУЧИЛИ ВЪТРЕША ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ РАКЕТИТЕ СА ОТ УКРАИНСКА ПВО.

Определено нещо не е наред!

Искам обаче да обърна отново специално внимание на родния политкоректен планктон, който още снощи започна призиви за война, като с лекота изпраща българи на война, да се бият и умират, докато планктонът си е на топло и уютно по къщите си, които си построиха с грантовите пари. Значи, ходете да се биете, аз ще ви гледам по телевизора! Бабикянщината.....

Искам много хубаво това да се каже, защото то е основното - Има прослойка у нас, която е пълна с омраза и унищожение и която иска да разруши историите на българската държава и народ, като обвинява други, че искат същото.

И когато следващият път на някого му се стори, че Путин го заплашва по БТВ, да отвори просто фейсбук профилите на тази прослойка и ще види, надявам се, кой е истинският зловреден източник на страдание.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.