ДНИ НА СЪТРЕСЕНИЯ НИ ОЧАКВАТ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dni-na-satreseniya-ni-ochakvat/2294 SvobodnoSlovo.eu
ДНИ НА СЪТРЕСЕНИЯ НИ ОЧАКВАТ

Ситуацията стана революционна, а напрежението между различните групи в обществото ескалира и мина всякакви граници. ПП успяха да канализират голям обществе гняв срещу себе си. Най-вече с неадекватността и погрешните решения. Като продължаването на политиката в насока национално предателство започва да дрази дори хора, които са аполитични.

Проблемът не е само ПП. Проблем и то голям са и ГЕРБ. Аз няма как да забравя управлението на Борисов, побоят на младежите под колоните на Министерски съвет, това, че над 200 дена всеки ден бях на улицата да протестирам, няма да забравя подслушванията, заплахите и арестите. Голям проблем е мафията, овладяла всяка точка от държавното управление. ПП не се борят с мафията, искат да я сменят със своя. А народът се лута между Сцила и Харидба и се чуди кой спасител да избере.

Обикновено след подобни сътресения, настъпва дълбока обществена и социална криза. То, не че сега сме цъфнали и вързали, но оптимистично вярвам, че винаги може и по-зле да стане. Противопоставянето на обществото, когато трябва да е единно срещу злото и унищожението, е катастрофално.

И вината за това е на политиците. Които докараха нещата дотам да превърнат Народното събрание в зверилник и цирк, а управлението - в пародия. Вината е на медиите, които са изцяло зависими и необективни. Вината е дори на нас, защото в надеждите си за поредните спасители, по пътя загубихме себе си.

Нашият народ трябва най-накрая да намери катарзис и да се обедини. Тази дива омраза помежду ни трябва да престане и трябва да има национално обединение, за да спасим България. Дори от собствената си омраза. Националните предатели трябва да получат възмездие, а останалите да знаят какво ги очаква, ако предадат интересите на България.

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.