Допускам, че следващите избори ще се спечелят от нова лява партия и Григорова може да бъде лицето й

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dopuskam-che-sledvashtite-izbori-shte-se-spechelyat-ot-nova-lyava-partiya-i-grigorova-mozhe-da-bade-liceto-y/120386 SvobodnoSlovo.eu
Допускам, че следващите избори ще се спечелят от нова лява партия и Григорова може да бъде лицето й

Хората в София, подкрепящи ГЕРБ, са в администрацията, на по-високо ниво. Те мразят в душата си ПП-та и част от гласовете им отидоха за Григорова, но човекът, който реши изборите в София е Бойко Борисов, коментира Диана Дамянова пред БТВ.

Изгледах интервюто на Ваня Григорова и искам да кажа, че бе гениално - тя се обърна към своята публика, тези, които й бяха целта, тя стигна до тях. Кампанията й бе най-добрата в годините на демокрацията. Беше майсторски направена.

От тази гледна точка, вотът за Терзиев бе политически, а за Григорова - социален. Голяма част от бедния български народ се припозна в нея и аз мисля, че в Григорова има "много хляб".

Допускам, че следващите избори ще се спечелят от нова лява партия и Григорова може да бъде лицето й.

Интересният въпрос е какво обеща Кирил Петков на Бойко Борисов? Първо Кирил се разплака чрез постове във фейсбук, след това Борисов каза: "Хайде от мен да мине".

Диана Дамянова

https://www.168chasa.bg/

4 Коментара

Ивайло Кирков

преди 5 месеца

"Кампанията й бе най-добрата в годините на демокрацията." Край на цитата от авторката. Каква "демокрация", лелче!?!? През последните 30 години в България беше наложена не "демокрация", а капитализъм - и то див, феодален. А относно кампанията на Григорова - тя, кампанията и, започна още през 2021 година, когато Григорова призоваваше за масови ваксинации, което избирателите със сигурност помнят и до днес. И на този фон - нова "партия" ли!? На ваксинаторите...!? П.С. А не че с този, избрания, ще прокопсаме... С двете кандидатури просто получихме "шах" и "мат".

Коментирай

Зеля

преди 5 месеца

Машините за "ала-бала" си свършиха работата на втория тур. Стъкмистиката докара ДС отрочето начело с под 1,5 % гласове повече от Григорова. Честито на "победитеите" пирова "победа"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.