Джо Байдън ОТПАДА от президентската надпревара. Ясно е като бял ден!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dzho-baydan-otpada-ot-prezidentskata-nadprevara-yasno-e-kato-byal-den/137926 SvobodnoSlovo.eu
Джо Байдън ОТПАДА от президентската надпревара. Ясно е като бял ден!

Джо Байдън ОТПАДА от президентската надпревара. Ясно е като бял ден! Щом Джордж Клуни, близък приятел на Александър Сорос, написа в “Ню Йорк Таймс”: “Този Байдън не е онзи от 2020 г.!”

СиЕнЕн и те обърнаха палачинката и дадоха думата на знаков сенатор демократ - Майкъл Бенет, който, ужасен от дебата, вика: “Джо трябва да се оттегли, Тръмп ще ни разгроми.”

В България, след институциите, започнаха да се разпадат и партиите - от БСП до ДПС... Големи дандании... Само ГЕРБ остана с партия и безспорен лидер... Това е положението.

Във Франция Льо Пен спечели над 10 милиона гласа срещу 6 милиона на Макрон. Но избирателната система му даде шанс на балотажа да се съюзи с комунисти, социалисти, прогресисти, зелени и Мбапе... Халал да са му, ще видим как ще управлява... Льо Пен от 8 депутати вдигна на 88 през 2022 г., вече отскочи на 143-ма. Намери си и млад лидер - Жордан Бардела няма още 30 г.

Георги Марков

4 Коментара

Помнещ

1 month before

Някой се обади от дантелите....

Коментирай

Иван

1 month before

Точно същият Байдън от 2020 год. е. Ама сега стана съвсем видимо, че е недееспособен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.