Единственият шамар, от който тези наглеци няма да могат да се осеферят е масовото гласуване

https://svobodnoslovo.eu/komentar/edinstveniyat-shamar-ot-koyto-tezi-nagleci-nyama-da-mogat-da-se-oseferyat-e-masovoto-glasuvane/119599 SvobodnoSlovo.eu
Единственият шамар, от който тези наглеци няма да могат да се  осеферят е масовото гласуване

Трябва всички да проумеем, че това долнопробно театро, което ни разиграват сглобкадийте, е съгласувано и с една ясна цел - да загубим съвсем доверие в изборите и да не излезем да гласуваме.

Единственият шамар, от който тези наглеци няма да могат да се осаферят, е масовото гласуване, ама много масово. Иначе остават твърдите ядра, които ще ни доведат още от същото - наглост, арогантност, продажност и безмерна алчност!

Гласувайте масово!!!!

Цветеслава Гълъбова

8 Коментара

Посетител

преди 6 месеца

Напълно съгласен! Излезте и гласувайте!!! Това е единственият начин да им объркаме плановете!

Коментирай

Петко

преди 6 месеца

"Не сме народ! Не сме народ, а мърша.."

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Май друга песен запя, а...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Аз ще гласувам за Ваня Григорова. Нека герп и ппдб да им се образуват нерви и да ги хване скомина.

Коментирай

1488

преди 6 месеца

Как участването във фалшиви избори с фалшиви парии би променило нещо освен легитимиране на процеса? То не са и партии са ОПГта и патериците им, без изключения.

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

Тази сладурана така ни агитираше да гласуваме за Радев!Аз няма да гласувам!Масово гласуване има,когато се натрупа критична маса от недоволни!А такава не се очаква скоро!Разделението е голямо!Сега с гласуване само легитимираме боклуците!

Коментирай

До ЧШ . . .

преди 6 месеца

Буля . . . Не заслужава коментар . . . Толккова е тъпа, че ще изкопае дупка . . . Само ако я поздравиш . . . Да не казвам за Дебора . . . Един лаик като ЧШ . . . Успя да види несъответствията . . . :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.