Единственият способ да не се допусне пълен разгром на Украйна, са преговорите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/edinstveniyat-sposob-da-ne-se-dopusne-palen-razgrom-na-ukrayna-sa-pregovorite/265 SvobodnoSlovo.eu
Единственият способ да не се допусне пълен разгром на Украйна, са преговорите

Яков Кедми обяснява азбуката на плитката провокация: Достатъчно е да се види траекторията на украинската ракета в Полша и траекторията на руските крилати ракети, които украинците твърдят, че са опитвали да свалят.

Руските ракети са пуснати от стратегически бомбардировачи от голяма дълбочина на руска територия и летят от изток на запад. А украинската ракета, вместо на изток, също лети на запад. Всичко това се проверява много бързо. Американците го направиха и решиха да не влизат в играта на Зеленски този път. Защо? Защото си дават сметка, че руската армия се прегрупира за настъпление.

Те мобилизираха над триста хиляди мъже, които имат семейства и работни места. И не могат да си позволят тези хора да презимуват в окопите. Мобилизират ги да воюват, а не да зимуват. Следователно ще ги използват много скоро.

Единственият способ да не се допусне пълен разгром на Украйна, са преговорите. Затова американците започнаха такива преговори. Зеленски не разбра, че ситуацията се е променила. Американците разбраха, че допуснат ли руско настъпление, нищо друго не може да го спре. Освен преговори, но при много по-влошено военно положение на Украйна. И тогава цената ще бъде не само Крим и Донбас. А съществуването на Украйна.

Горе долу така един израелски разузнавач тълкува ситуацията.

Че кой съм аз да споря с него.

Богомил Бонев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.