Едни случайници гласуват за хартиена бюлетина и оръжие. Същите се канят да гласуват и за еврото

https://svobodnoslovo.eu/komentar/edni-sluchaynici-glasuvat-za-hartiena-byuletina-i-orazhie-sashtite-se-kanyat-da-glasuvat-i-za-evroto/492 SvobodnoSlovo.eu
Едни случайници гласуват за хартиена бюлетина и оръжие. Същите се канят да гласуват и за еврото

Едни случайници гласуват за хартиена бюлетина и оръжие. Същите се канят да гласуват и за еврото. Самонарекли са се политически елит. А всъщност са просто едни hand made shoes, при това лошо изработени и с много дефекти - даже кожата не е ощавени и мръсните косми боцкат.

Една друга hand made shoe, самонарекла се поп певица, направила с “екипа си” - също прости като аналгинови хапчета, т.е. с по една черта на черепното съдържимо, снимки върху национална светиня - саркофаг, където са положени костите на загинали в Априлското възстание😡 Представила е на нашето внимание работния си плот😡

Между двете “събития” има пряка и непосредствена връзка - дело са на изключително ПРОСТИ и арогантни двукраки, които смятат себе си за значими и си позволяват да храчат върху своя народ!

Жалки мизерници - и едните, набедени да политици, и другата, набедена за певица😡

Гнус😡😡😡😡😡😡

Цветеслава Гълъбова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.