ЕЛЕКТРОМАГНИТНИЯ АРМАГЕДОН...

https://svobodnoslovo.eu/komentar/elektromagnitniya-armagedon/127769 SvobodnoSlovo.eu
ЕЛЕКТРОМАГНИТНИЯ АРМАГЕДОН...

 

Изглежда, че политическите зомбита във Вашингтон са избрали грешния враг. Ако вчерашните информации са верни, че Русия е разположила, или разработила орбитална ядрена платформа, която може да изстреля ядрени бойни глави от орбита без ядрен взрив и без никаква вероятност за прихващане, това е проблем. ОГРОМЕН! Наскоро се съобщи в новата книга на Стивън Стар, че една, две или три електромагнитни експлозии на голяма височина, в зависимост от надземна височина, са всичко, което е необходимо, за да унищожат Съединените щати и да ги потопят в пълен хаос, без да причиняват материални, или човешки щети на земята, но с парализирана енергетика и телекомуникации. 

Вижте: https://www.paulcraigroberts.org/2024/02/07/the-united-states-has-zero-national-security/.

Докладът на Brighteon гласи, че орбиталната система вече работи.

Според сигурни източници Русия току-що е изстреляла орбитална ядрена платформа, която може да изстреляля ядрени бойни глави от орбита по всяко време, като ги детонира над ключови градове и американски военни бази без предупреждение и с нулев шанс да бъдат прихванати. Капитолийския хълм е в паника, описвайки новата руска технология като „дестабилизираща“ и призовавайки за спешни действия, за да се противодейства по някакъв начин на предимството на Русия във въоръжаването.

Междувременно заспалата американската армия е твърде заета да бъде "събуждана", за да създаде някаква нова технология. Русия има орбитални ядрени оръжия, но американският флот се ръководи от травестити. Не се чудете как ще свърши всичко това...

Други източници, събрани от Simplicius, разглеждат орбиталната платформа като заплаха в процес на развитие. Твърде рано е да се съди за истинността на тези доклади, или дали те са просто поредната страшна заплаха като „оръжията за масово унищожение на Саддам Хюсеин“ и „мюсюлманските терористи“, за да се увеличат военните разходи, с които да се замени „заплахата Русия “ сега, когато тя вече печели войната в Украйна.

Това, което наистина е показателно е глупостта на нефункциониращата рушаща се вавилонска кула, като Съединените щати да поемат предизвикателството на силно, функционално и обединено общество като Русия. Американските либерални интервенционисти, заменени днес от хегемонистични неоконсерватори, създадоха опасен противник за Съединените щати, когото Вашингтон няма шанс да победи. Русия, която вече е разположила хиперзвукови междуконтинентални балистични ракети, които произволно променят траекторията си на полет, изглежда увеличава своето господство в космическите оръжия. Ако Вашингтон не може да накара Израел да си спре, като изгони неоконсерваторите извън контрола върху външната политика на САЩ, тогава идиотският Запад вече се е изчерпил напълно..

Светослав Атаджанов

3 Коментара

bat_petjo

преди 3 месеца

Не успях да разтълкувам значението на последното изречение.

Коментирай

аз съм за

преди 3 месеца

Заменям загубата да гледам порно, срещу загубата на глобалистите за всичките им дериватни финансови инструменти. 333

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.