ЕС няма да изкара дълго

https://svobodnoslovo.eu/komentar/es-nyama-da-izkara-dalgo/53817 SvobodnoSlovo.eu
ЕС няма да изкара дълго

В деня, в който преди 24 години започна бомбардирането на Югославия от НАТО, със съдействието на България представлявана от Иван Костов, генералният директор на предателите на страната ни, напомням, че по стандартите на евроатлантическата общност бомби с убеден уран не са опасни и със сигурност не са ЯДРЕНИ бомби.

Напомням също, че демокрацията на евроатлантическата общност се налага винаги с бомби, НПО, платени вътрешни предатели, поставяне на политици и общественици под зависимост и други привлекателни методи за изтезаване на народи да я приемат.

Напомням в този ден, че преди почти 250 години във Франция имаше голяма протестна вълна, която е известна като Велика Френска Революция, избушила Франция с кралско синьо-златните и крака нагоре, довела до обезглавяването на почти 50 000 души за престъпления срещу френския народ.

Който знае, разбира, че днес има подобни условия и за Франция и за САЩ като през 1789 и 1774 година. Революции идват. Френският родшилдов пудел, хомосексуално и финансово зависимият глобалистки бройлер Макрон каза, че тези убийствени протести, каквито Франция не е имала от преди 20 век, били дело на конспиратори, терористи и въобще престъпници, с което показа истинското си лице – предател на Франция и мразещ френския народ.

Отговорът ще бъде помитащ, да се знае! Франция ще гори и отново ще има революция.

ЕС няма да изкара дълго.

Всички български партии, които са заложили на евроатлантическата карта, изпадат извън борда независимо дали ще управляват или не. Ако някой още не е разбрал, светът е в НОВА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ЕПОХА, в която Западът залязва и като сила и като модел.

Да изкушаваш хората с торби с лютеница и салам, за да гласуват за теб, е не само страшно фатална простотия и тъпотия, но е дъното на дъната на най-големите идиоти, които съм виждала. То е абсолютно същото като да им раздаваш по 50 лв!!! Само че много по-префинено просташко. На всичко отгоре някои от основните икономически проблеми на българите от година и половина насам са по вина именно на тези идиоти, които не знам какво са завършили, но са извършили с тези торбички най-грозно долнопробно използвачество. Дианче, която си пиар на бандата на Киро, тъпа си като празна торбичка с номер 12 на нея!

Командирът на руските химически войски генерал Кирилов в изявление днес по повод годишнината от войната на НАТО срещу Югославия каза, че са използвани 15 т обеднен уран срещу сърбите. Ама той е полезен, няма страшно! 

Анастасия Гешева

http://pogled.eu

10 Коментара

Лора Дан

преди 1 година

Г-жо Гешева, Вие пишете за тези промени отдавна, на само единици проумяват какво се случва и какви ще са последствията. Дори пролетта не може да събуди изпадналия в летаргичен сън българин. Докато народът не се вдигне и не залее улиците с протести, никой няма да обърне внимание на тихото кабинетно или кръчмарско мърморене. Дори едно масово гласуване не може да осъществи същият този народ - мърморко. А трябва! Ако ние не гласуваме, ДПС ще заеме второто място, помнете ми думата. Ще гласувам с бюлетина № 3, а Вие? ))

Коментирай

Ненкова

преди 1 година

Г-жо Гешева, радвам се,че се завърнахте!Липсвахте ми! Светът найстина се променя!Надяваме се,за добро! Българина наистина е изпаднал в летаргичен сън!Призовавам всички да гласуваме ,стига сме коментирали в социалните мрежи, в кръчмата и в къщи на дивана! Не на войната,запазване на българският лев,не за оръжие на Украйна!

Коментирай

Ненкова

преди 1 година

Г-жо Гешева, радвам се,че се завърнахте!Липсвахте ми! Светът найстина се променя!Надяваме се,за добро! Българина наистина е изпаднал в летаргичен сън!Призовавам всички да гласуваме ,стига сме коментирали в социалните мрежи, в кръчмата и в къщи на дивана! Не на войната,запазване на българският лев,не за оръжие на Украйна!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Що бе Гешева само ти виждаш нещата, всички други толкова ли са тъпи, слепи или просто продажни. Вече ме е гнус да поглеждам Т В каналите, не искам да чета и медиите Такава тъпота блика от всякъде , такова гнусно лакейство . Днес по Нова питат Нинова би ли предала Путин на съда в Хага. Вчера друг идиот пита Костадинов дали би поканил Путин у нас. Тези всички платени изроди нямат никакъв спомен от войните на САЩ и нито един осъден президент. Пък колко Пачаври говорят по медиите , гледам и Евродиков Абсолютни тъпаци.

Коментирай

moitoi

преди 1 година

Познавам лица в чужбина служили в KFOR- Косово които след уволнението си всяка година минават Медицински Безплатни Прегледи!!! Вижте Германският Док. филм за пораженията от обеднен уран!!! Смертельная пыль - Это ждёт Украину после применения боеприпасов с обеднённым ураном!!!https://www.youtube.com/watch?v=4-Z8uPsWSNE

Коментирай

moitoi

преди 1 година

В четвъртък испанският парламент одобри нов закон за хуманно отношение към животните, който декриминализира скотоложството, стига създанието да не получи „нараняване, което изисква ветеринарно лечение“. Секс с животните!!!

Коментирай

Иванова

преди 1 година

Демокрацията и Свободата са право на богатите, бедните да бачкат. Всичко което се случва е план на ДД за намаляване на населението на Земята. Дано Русия и Китай успеят да променят тези пъклени планове. Бившата пиарка на Златев и сегашна на ПП просто взима еди пари без да се замисля за глупостите, които върши. Утре ще се закачи за някой друг да го съветва и скубе.

Коментирай

moitoi

преди 1 година

Някои ГЛУПАЦИ се обиждат на г-жа Гешева за обеднения уран но ще РИВЪТ ако ДОЙДЕ ОБОГАТЕНИЯ!!! Язък си за офшорките...имотите в чужбина...скъпите коли...къщите за гости и т.н.!!! АТОМът ни прави всичките РАВНИ!!! Изядоха ви паричките в Швейцария!!!А това е само НАЧАЛОТО!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.