Eтичната комисия на БЛС да потърси отговорност на всички членове на НОЩ и последващите му трансформации, особено на хирурзите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/etichnata-komisiya-na-bls-da-potarsi-otgovornost-na-vsichki-chlenove-na-nosht-i-posledvashtite-mu-transformacii-osobeno-na-hirurzite/5297 SvobodnoSlovo.eu
Eтичната комисия на БЛС да потърси отговорност на всички членове на НОЩ и последващите му трансформации, особено на хирурзите

И защо беше нужно 2 години да се извършват от глупости до издевателства, за да се стигне до научно изследване, което потвърждава написаното в учебниците по епидемиология!!!

Сега етичната комисия на БЛС да потърси отговорност на всички членове на НОЩ и последващите му трансформации, особено на хирурзите, които се захванаха да управляват пандемия без познания и квалификация за това.

Освен това, сега вече е научно доказано, че са сгрешили, т.е. има безспорно експертно становище, при това подкрепено с огромен обем от доказателствен материал.

Прокуратурата да се самосезира, защото по смисъла на закона, тези политически нагаждачи би могло да бъдат разглеждани като ОПГ, която е нанесла огромна вреда върху здравето и живота на хората, както и тежки социални, икономически и финансови щети.

Антония Първанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.