ЕТО Я НОВИНАТА НА ДЕНЯ 15 НОЕМВРИ 2022 ГОДИНА: НАТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВОЮВА С РУСИЯ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/eto-ya-novinata-na-denya-15-noemvri-2022-godina-nato-ne-zhelae-da-voyuva-s-rusiya/284 SvobodnoSlovo.eu
ЕТО Я НОВИНАТА НА ДЕНЯ 15 НОЕМВРИ 2022 ГОДИНА: НАТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВОЮВА С РУСИЯ!

Това, което се случва, е абсолютно невероятно и аз настоявам да се разгледа много сериозно, защото е супер важен симптом за бързо променящата се световна геополитическа климатична среда.

За България пораженията сред грантовата проатлантическа общност са катастрофални, но за това след малко.

Не помня случай, повтарям - не помня случай, в който САЩ да не са използвали случайно или нарочно обстоятелство срещу Русия от както съм се родила преди 52 години!

Точно обратното, сега САЩ фактически защитиха Русия и осветиха собственото си протеже и по този начин направиха за смях НАТО и прословутия чл.5, който трябва да се задейства в посока война на НАТО с Украйна.

Това е някаква фантастика!

Причините тепърва ще изследвам.

Но се потвърждават анализите ми за преговори и сближение между САЩ и Русия, при това днес имам наблюдения, които ме карат да мисля, че бих могла с относителна точност да кажа - САЩ и Русия срещу Англия. Абсолютна геополитическа извънземна фантастика, която се проявява пред очите ни! Известно е, че Англия е много развълнувана от руското изтегляне от Херсон и натиска Зеля да превземе Крим, а САЩ го натискат за преговори. Това ако не е разкол вътре в Хегемона, здраве му кажи!

Между другото нито един английски официален представител не пее е хОра, че ракетите са украински.

Този случай показа много ясно как работи УПРАВЛЕНИЕТО ПО ИМЕЙЛА.

Центърът за вземане на решения подава пакета с реакции, официални изявления и политическа позиция към държавите-колинии по имейла и те изпълняват точно като едни и същи фрази и изявления се декламират в целия свят подчинен на Хегемона. Включително в България. Още веднага след инцидента снощи едната глава на Хегемона във Вашингтон показа нагласата по съществуващата ситуация и днес всички изпяха в хор арията от имейлите си.

Обаче в България се случи малко чудо, което граничи с катастрофа.

Свикналите на имейлите и тяхното съдържание потребители на обществени блага у нас изпревариха имейлите и започнаха по рефлекса на Павлов да рецитират още снощи. И каква беше нечуваната изненада, когато се оказа, че съдържанието на имейлите коренно противоположно от очакваното, с което са свикнали?!?! И натегачеството им в случая се оказа пълен и долен провал, а мутрите им лъснаха като долнопробни политически, геополитически политкоректни проститутки.

И Радев лъсна, защото е говорил преди да прочете имейла си.

Каква ще бъде съдбата на нашата прозападна общност предстои да разберем, но нещата отиват на приключване

ЕТО Я НОВИНАТА НА ДЕНЯ 15 НОЕМВРИ 2022 ГОДИНА:

НАТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВОЮВА С РУСИЯ!

Анализаторите, отбележете си го, за да не увиснете още в събота, в Политически некоректно!

Такъв подарък за Коледа не съм и очаквала!

Анализът на очевидно качествено новата геополитическа ситуация в света продължава.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.